Zo wind je een vrouw op met de juiste outfit in de slaapkamer

Ik wil even mijn liefde delen voor mannen die gehuld zijn in slechts een vale spijkerbroek. Er is in mijn ogen niets sexier dan wanneer een kerel met een goed lijf en een mooi hoofd, maar weinig aan de verbeelding over laat. Wat dat betreft denken vrouwen weinig anders, dan hoe mannen over vrouwen in bikini denken. We woman love to see some skin! Mannen die zich goed weten te kleden in de slaapkamer zijn daarom beter in bed!

Beter in bed met de juiste outfit in de slaapkamer

Dress to impress en word beter in bed

Mannen besteden gelukkig steeds meer aandacht aan hun kledingkast, maar in de slaapkamer laat hun outfit vaak te wensen over. Terwijl vrouwen zich in de meest ingewikkelde kostuums hullen om hun lover op te winden, vinden veel mannen een mooie onderbroek kopen al te veel werk. Vrouwen zijn het helaas gewend, maar hier kun jij je voordeel uit halen: besteed ook in aandacht aan je kleding en uiterlijk in de slaapkamer en word zo beter in bed!

Sexy kleding voor de man

De vale spijkerbroek (zonder ondergoed en sokken!!) had ik al genoemd. Zeker wanneer je een goed lijf hebt, zul je vrouwen tot waanzin drijven.

Een string is (tenzij je actief bent in de gay scène) geen aanrader, maar mooie boxers of onderbroeken zeker wel! Een aantal aanraders…..

Mannen in pak

Veel vrouwen houden van mannen in pak, dus waarom niet in de slaapkamer? Kleed je op een zondagmiddag eens als een echte gentleman: douchen, haar in model, parfum op en trek je mooiste pak aan. Geen vrouw die jou zou kunnen weerstaan wanneer je haar dan het hof maakt. Zeker wanneer je vertelt dat je je speciaal voor haar verkleed hebt!

Sexy leer

Channing Tatum is verkozen tot de meest sexy man ter wereld, dus waarom zou je jouw meisje laten wegdromen bij deze kerel, wanneer jij er helemaal voor haar bent? Probeer eens een leren broek en een giletje. Let wel op: dit werkt alleen wanneer je regelmatig sport.

Sexercise

Terwijl mannen vrouwen het liefst 90 – 60 – 90 zien, willen vrouwen graag brede en sterke mannen. Nee, je hoeft geen bodybuilder te zijn, maar als je regelmatig naar de sportschool gaat, zul jij je zelfverzekerder voelen en dat straal je uit. Vrouwen houden van zelfverzekerde mannen, dus zelfvertrouwen is de beste outfit voor in de slaapkamer!

Vragen? Mail naar gijsjebenthe@hotmail.nl of volg me op Twitter of Facebook.

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *