Zo vingeren vrouwen

Wist jij dat vrouwen vaak op hun buik liggen wanneer ze zichzelf vingeren?Masturberende vrouwen is een van die beelden waar mannen meteen een stijve van krijgen. Een vrouw die op haar rug met haar benen wijd, de vingers op haar klit heeft terwijl ze hier luid bij kreunt. Sorry mannen, zo vingeren vrouwen zich eigenlijk niet. Althans, zo is het niet het lekkerst…

Beknopte how to masturberen voor vrouwen

Masturberen is natuurlijk iets heel persoonlijks. Ik kan je dus niet vertellen hoe jij het ‘t lekkerst vindt. Maar ik kan je wel wat idee├źn geven over hoe de meeste vrouwen zichzelf tot een hoogte punt brengen. Ben je er klaar voor? Hier komt het (mannen let op: dit verandert mogelijk het beeld over masturberende vrouwen):

Ga in tegenstelling tot het droombeeld van mannen op je buik liggen en doe dit bij voorkeur in bed of op een lekkere bank. Ga onder de dekens liggen. Hoe warmer je het namelijk hebt, hoe lekkerder je klaar komt. Sommige vrouwen vinden het fijn om de dekens tussen de benen te nemen. Dit is een van die dingen die je voor jezelf zult moeten ontdekken. Net zoals dat je het ook zelf moet uitvinden of je het fijne vindt om je benen bij elkaar te houden of juist iets gespreid over het bed te leggen.

Vouw je handen onder je lichaam zodat je vagina op je vingers komt te liggen. Nu kan het feest beginnen: Beweeg je heupen zo dat je klit over je vingertoppen schuurt. Door je vingers tegen de gevoelige plekjes van je vagina te duwen, kun je met je heupen tegen je handen “op rijden”. Geloof me, dit is veel lekkerder en effectiever dan wanneer je vingers al het werk moeten doen. Er zitten tenslotte veel grotere en sterkere spieren in je heupen, dan in je handen.

Het klaarkomen

Als je eenmaal lekker bezig bent, kom je op een gegeven moment op een punt dat je wilt klaarkomen. Meestal gaat dit vanzelf, maar hier nog wat tips: leg je benen zo dicht mogelijk tegen elkaar aan zodat je vingers niet van je klit af kunnen glijden. Beweegt iets sneller tegen je hand op en zet je schrap voor een heerlijk orgasme. Voor lady’s met lange nagels: pas op dat je je nagels tijdens het orgasme niet in je vagina drukt. Dat is pijnlijk.

Waarom word je vingeren beter in bed?

Je zult je misschien afvragen wat masturberen te maken heeft met goed in bed zijn. Het is eigenlijk heel simpel: pas als je jezelf kunt laten klaarkomen, zul je in staat zijn een orgasme te herkennen wanneer je met iemand seks hebt. Dus friemel, pruts, voel en vinger, en kom zodat jij ook samen met iemand anders heerlijk kunt klaarkomen.

Lady’s, hoe vinden jullie het ‘t lekkerst om jezelf te verwennen?

Tagged: , ,

1 comment

  1. Sexdate 26 maart 2013 at 10:16 PM Reply

    Ik persoonlijk vind het veel lekkerder klaarkomen als mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *