Zo vertel je een vrouw: “Jij bent slecht in bed”

Je hebt een ontzettend leuke vrouw ontmoet, maar in de slaapkamer zijn haar prestaties niet zoals je van te voren gedacht had. Ze zuigt niet lekker en ze trekt je eigenlijk te hard af. Toch wil je haar vaker zien en je vraagt je af: hoe vertel ik haar dat ze het niet goed doet, zonder dat ik haar kwets? Met andere woorden: hoe kun je iemand anders beter in bed maken?

 Praat en word beter in bed

Beter in bed als je haar leidt

Mannen kunnen wat moeilijker faken dan vrouwen, maar als je wilt dat je seksleven beter wordt, is het niet verstandig om te doen alsof. Vertel haar hoe je het lekker vindt.Van nature zijn vrouwen onderdaniger dan mannen. Vrouwen worden vaak liever geleid in bed en dat is in dit geval zeker een voordeel. Vrouwen laten zich wat makkelijker vertellen wat ze moeten doen. Het is dus eigenlijk heel simpel: vertel haar niet dat ze het niet goed doet, maar vertel haar hoe jij het lekker vindt.

Ja, zo schatje!

Met aftrekken kun je het zelf voordoen. Laat haar zien hoe jij het lekker vindt. Pak daarna haar hand en doe het samen, waarna je haar alleen verder laat gaan. Geef aan wanneer je het echt lekker vindt. Dit zal haar stimuleren om op de juiste manier door te gaan en zo zul jij heerlijk klaarkomen.

Zeester

Er zijn helaas vrouwen die denken dat de man al het werk moeten doen in bed. Dat is natuurlijk niet geil (althans, in de meeste gevallen). De makkelijkste manier om haar ook actief te laten zijn in bed, is haar bovenop te laten zitten. Zo is ook zij aan het werk en daarbij kan de piemel lekker diep in de vagina bij het cow girl standje. Andere standje zijn doggy stijl, voorover gebogen met de handen tegen de muur en haar van achteren nemen, in kleermakerszit en niet te vergeten: standje 69. Ohja, en vertel haar gewoon dat je het geil vindt wanneer ze lekker meebeweegt tijdens de seks.

Is het in praktijk moeilijker dan gedacht? Mail me en ik geef je een persoonlijk advies! gijsjebenthe@hotmail.nl

@Vrouwen

Krijg jij je lover maar niet tot een hoogtepunt? Mail mij of lees mijn tips over pijpen en dirty talk.

Tagged: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *