Zo vertel je een man: “Je bent slecht in bed”

Je kent het vast wel: je hebt een ontzettend leuke vent aan de haak geslagen, maar in bed is hij niet wat je had verwacht. Hij is wel lief en sexy, maar met zijn handen gaat hij jou op zijn manier niet tot een hoogte punt brengen. En nu vraag jij je af: hoe vertel ik hem dat hij niet goed in bed is, zonder hem weg te jagen? Met een paar tips vertel ik hoe jij ervoor kan zorgen dat hij beter in bed wordt.

Praten helpt om beter in bed te worden

Don’t fake it!

Het is natuurlijk heel verleidelijk om orgasmes te faken, wanneer hij jou maar niet klaar gevingerd of gebeft krijgt. Grote kans zelfs dat je al meerdere keren gedaan hebt alsof je klaar kwam. Het is geen wereldramp, maar het helpt niet als je wilt dat hij jou wel goed verwent. Het belangrijkste advies is daarom: te stoppen met faken en eerlijk vertellen dat je zo niet klaar kan komen.

Vertel wat je lekker vindt en maak hem beter in bed

Niemand vindt het leuk om te horen dat hij slecht in bed is. Vertel het daarom niet. Huh?! Inderdaad, deze harde woorden houd je voor jezelf en misschien wat vriendinnen.

In plaats van te zeggen dat hij het niet goed doet, vertel je hem hoe hij het beter kan doen. Is hij echt een kluns met zijn vingers. Vertel hem dan wat jij wel lekker vindt. Pak zijn hand en ga samen met hem over je vagina of begeleid hem met een zwoele stem. Zo leg je de nadruk op hoe hij jou kan ontdekken en verwennen in plaats van op zijn slechte skills.

Toch beledigd?

Mannen zijn nog al gevoelig voor kritiek. Als hij het niet leuk vindt dat je hem vertelt hoe het moet, zeg hem dan dat jij misschien net iets anders werkt dan andere vrouwen en dat je het fijn zou vinden als hij je op jouw manier een orgasme kan bezorgden. Bij de over gevoelige man werkt het vaak ook om aan te bieden dat jij hem op zijn manier verwent. Voor wat hoort wat tenslotte.

Een lastige vent? Mail mij je verhaal en ik zal je persoonlijk advies geven. gijsjebenthe@hotmail.nl

@Mannen

Maak je geen zorgen wanneer een vrouw je vertelt dat je het ook anders kunt doen. Zo’n 90% van de mannen heeft geen idee wat hij doet tot een vrouw het hem vertelt of wanneer hij erover leest. (In de meeste porno doen mannen het te ruw. Vaak niet iets om een voorbeeld aan te nemen.) Twijfel je of jij het wel goed doet? Mail me je verhaal en ik geef je een persoonlijk advies. gijsjebenthe@hotmail.nl

Tagged: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *