Zo verleid je jouw lover met de juiste outfit in de slaapkamer

Beter in bed met jarretels

Dagelijks speuren vrouwen de winkelstraten en het internet af op zoek naar de mooiste kleding. In de slaapkamer zijn veel vrouwen heel makkelijk: less is more. In veel gevallen is dit ook zeker de truc, maar ook in de slaapkamer kun je mannen opwinden met de juiste outfit. Zo word je Beter in Bed met de juiste outfit!

Beter in bed met Less is more

Nog steeds geld: hoe meer huid mannen zien, hoe harder hun zintuigen worden geprikkeld. Al willen ze aan hun familie een keurig meisje voorstellen, tussen de lakens willen ze een slet. Dresscode: laat bijna alles zien. Draag weinig maar net genoeg om de fantasie op hol te brengen.

Verberg tepels en laat benen zien

Al zullen mannen het niet snel toegeven: ze vinden het ‘t aller sexiest wanneer ze lichaamsdelen waar het om gaat niet kunnen zien. Daarom werk sexy lingerie: het prikkel hun fantasie en daarin stellen ze je naakt voor. Dat zorgt voor een verlangen en dat maakt dat een man jou wil wanneer je in prachtige lingerie voor hem staat. Wanneer je helemaal naakt bent wordt de mannelijke fantasie minder geprikkeld, waardoor de begeerte in eerste instantie ook minder is.

Mannen houden van benen

Voornamelijk omdat zij de vrouwelijke benen graag uit elkaar trekken. Ook hierbij speelt het prikkelen van de fantasie een grote rol. Je benen starten bij je voeten (lees: trek sexy pumps aan) en eindigen bij je billen en vagina.

Hoe langer je benen zijn (of lijken) hoe langer hun fantasie geprikkeld wordt en hoe heftiger het verlangen zal zijn.

Geen nood als je niet gezegend bent met lange benen. Panty’s met jarretels laten je benen langer lijken en het ziet er ongelofelijk sexy uit. Daarbij heb je al mooie pantykousen en jarretels voor nog geen €20,- bij de Pabo! Voor vrouwen met lange benen zijn pantykousen met jarretels nog steeds een aanrader: het ziet er namelijk gewoon verschrikkelijk sexy uit!
Wil je ook een mooi setje? Gebruik dan een Pabo kortingscode om voordelig een setje te scoren!

Jurkjes en rokjes zonder slipje

Met deze outfit drijft je iedere kerel tot waanzin! Trek een mooi jurkje of rokje met een sexy bh erboven aan en laat zijn hand onder jouw rokjes glijden. Als hij dan niet hard wordt, weet je dat het tijd is om een ander te zoeken.

Het mannelijke overhemd

Trek een van zijn witte overhemden over jouw in slechts een string gehulde lichaam en doe je haar wild. Dan ben je echt te sexy voor woorden.

Meer inspiratie nodig? Ga eens langs een lingeriewinkel of sexshop. Daar kunnen ze je zeker advies geven over een sexy outfit!

Vragen? Mail naar gijsjebenthe@hotmail.nl of volg me op Twitter of Facebook.

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *