Zo stel je vrouwen op hun gemak in bed

Wat ik vaak van mannen hoor is dat veel vrouwen preuts zijn of het moeilijk vinden om zich bloot te geven. Dit kan een behoorlijk struikelblok zijn in bed. Als een vrouw haar vagina niet aan jou durft te laten zien, zul je haar niet lekker kunnen likken. Veel mannen geven de schuld aan de vrouw, maar wist jij dat jij er ook wat aan kunt doen om een vrouw op haar gemak te stellen? Lieve woorden en geruststellende aanrakingen zorgen ervoor dat jij beter in bed wordt!

Beter in bed als je met haar praat

Beter in bed als je vrouwen op hun gemak weet te stellen

Hoe zorg je er nu voor dat iedere vrouw zich als een Aphrodite aan je over geeft? Een simpel werkwoord: praat!

Hier bedoel ik absoluut niet mee dat je het over haar angst voor blootgeven moet hebben, dat maakt het mogelijk alleen maar erger. Vertel haar juist dat ze er mag zijn. Dat ze een prachtige vrouw is en dat je van haar lichaam wil genieten. Dat je haar wil verwennen. Van de geur en smaak van haar vagina houdt (of dat je daar enorm nieuwsgierig naar bent, als jullie nog niet met elkaar naar bed zijn geweest).

Nu zal dit voor een aantal mannen iets te zoetsappig klinken. Maar het gaat dan ook om het resultaat! Vrouwen zijn vaak onzeker over hoe ze eruit zien en hoe ze overkomen. Door hen te vertellen dat ze er mogen zijn en dat je hen sexy vindt, zul je een stukje onzekerheid bij hen wegnemen. Dit zorgt ervoor dat zij zich meer op hun gemak voelen bij jou. En dat zorgt er dan weer voor dat ze zich meer bloot durft te geven in bed.

Iedere vrouw is natuurlijk anders. Heb je een vrouw versierd waar je echt geen raad mee weet? Mail me dan en ik zal je met een persoonlijk advies helpen. gijsjebenthe@hotmail.nl

Tagged: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *