Zo geef je een vingershow

Vingeren zo doe je dat voor een manVrouwen die zichzelf vingeren is een beeld dat mannen tot waanzin drijft. Bijna iedere man die ik spreek vindt een vingerende vrouw een van de meest erotische ideeën. Ook op internet zijn filmpjes van masturberende meisjes veel bekeken. Jezelf bevredigen voor de ogen van je lover, zal hem dus super geil maken. Tijd voor een vingershow how to.

Vinger houding

Zoals inmiddels bekend is vingeren vrouwen zichzelf het liefst op hun buik. Mannen hebben liever dat vrouwen op hun rug liggen wanneer ze zichzelf verwennen, simpelweg omdat zij de vagina dan beter kunnen zien. Daarbij zijn de borsten ook zichtbaar wanneer een vrouw op haar rug ligt. Ga daarom met je benen wijd met je vagina naar hem gericht, op je rug liggen. Zo kan hij je goed bekijken wanneer jij jezelf vingert voor zijn ogen.

Jezelf vingeren voor een man doe je zo

Mannen zijn gek op vagina’s, dus vestig de aandacht op je vulva. Mannen zien de vagina graag glimmen, dus stop een vinger in je mond en maak hem goed nat. Dit doe je natuurlijk terwijl je hem uitdagend aankijkt.

Hij zal aan je willen zitten, maar vertel hem dat hij echt alleen mag kijken. Dat maakt het spannender voor jullie beiden. Bepaal zelf of je wil dat hij zich bij jouw show mag aftrekken. Veel mannen zullen het geil vinden als ze zichzelf mogen aftrekken, maar jij hebt hier de touwtjes in handen!

Laat je natte vinger uit je mond glijden en richting je kruis gaan. Maak je schaamlippen en vagina nat (eventueel met je vaginale vocht).Beweeg met je vingers over je schaamlippen en tussen je schaamlippen door zodat hij naar je hele vagina kijkt.

Met je andere hand kun je ondertussen met je borsten spelen. Zo geil je niet alleen hem maar ook jezelf steeds meer op.

Nog spannender

Je kunt het nog spannender maken door op je knieën boven hem te gaan staan en jezelf boven hem te vingeren. Zo kan hij nergens heen en moet hij wel naar jou en je vagina kijken!

Zo kom je het mooist klaar

Het mooist is wanneer je klaar kunt komen zoals je klaar komt wanneer je alleen bent. Het erotische aan een vingershow OS dat mannen zien hoe vrouwen zichzelf een orgasme bezorgen, dus doe dat. Je hoeft dit niet eens te overdrijven en houd je ook niet in. Zorg er wel voor dat hij jou kan blijven bewonderen, dus trek niet ineens de dekens over je heen. Als je lekkerder klaar komt met de benen bij elkaar, dan moet je dat doen.

Een vrouw die klaarkomt is voor mannen ontzettend erotisch. Hij zal je misschien vragen of hij over je heen mag klaarkomen. Je zult hem een plezier doen als je het hem laat doen, maar het blijft jouw show, dus jij bepaalt!

Oefening baart kunst

Echt klaarkomen wanneer je jezelf voor het eerst in het bijzijn van een man vingert, zal misschien niet meteen lukken. Maar hoe vaker je het doet, hoe meer jij je op je gemak zult gaan voelen. Uiteindelijk zul je heel gemakkelijk klaar kunnen komen voor een man. Merk je dat je niet tot een hoogtepunt kan komen, zeg hem dan dat je hem nu wil en eindig in een lekkere vrijpartij om zo alsnog aan je trekken te komen.

Vragen? Mail naar gijsjebenthe@hotmail.nl

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *