Whatsapp seks

Zonder onze smart phones zijn we inmiddels verloren. Zonder seks ook. Geen wonder dus, dat deze multi functionele telefoontjes hun intrede hebben gedaan in ons seksleven. Was het eerst nog spannend om een geil sms’je te versturen, nu kun je elkaar al helemaal opwarmen met Whatsapp.

Zo heb je Whatsapp seks

Whatsapp seksEr is natuurlijk een kans dat je zin hebt, zonder dat je minnaar in de buurt is om je te bevredigen. Je kunt dan de hand aan jezelf slaan, maar je kunt het ook spannend maken door je lover te appen. Vertel via de app wat je met hem of haar zou doen als jullie op dat moment bij elkaar zouden zijn.

Lekker veel details

Doe dit met zoveel mogelijk details. Beschrijf de geur, de smaak en het gevoel wat het opwekt. Je kunt elkaar niet voelen, ruiken of zien, dus deze onderdelen moet je zo goed mogelijk beschrijven voor succesvolle whatsapp seks. Draai hierbij niet om de feiten heen. Noem een pik gewoon pik en een vagina een kut. Hoe directer de teksten, hoe opgewonder jullie beiden zullen worden.

Aftrekken en vingeren tijdens het appen

Vertel ook wat je op dat moment aan het doen bent. Tijdens de Whatsapp seks, typ jij vast niet met twee handen. Vertel waar die andere hand op dat moment is en waar je aan denkt. Vertel bijvoorbeeld dat je denkt aan een keer dat jullie seks hadden of wat je graag nog met die gene zou willen doen.

Goed voorspel

Misschien dat je eigenhandig bent klaargekomen, maar je hebt het nog niet waargemaakt met die persoon. Zodra jullie elkaar dan wel weer zien, zullen de vonken er vanaf springen! Dat maakt Whatsapp de perfecte manier om elkaar op te warmen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *