Wat jij kunt leren van haar seks toys

Maar weinig vrouwen geven het toe, maar veel vrouwen hebben een seks speeltje in hun nachtkastje liggen. Voor de meeste vrouwen is dit een vibrator of een dildo. En in tegenstelling tot wat veel mannen verwachten, zijn dit geen reuze exemplaren, maar vaak juist bescheiden namaak piemels. En jij kunt heel veel leren van haar seks toy!

Focus op de clitoris

Wat jij kunt leren van haar seks toys

In porno films zien we vaak dat vrouwen zichzelf penetreren met dildo’s en vibo’s. Vrouwen vingeren en bevredigen zichzelf anders wanneer ze alleen zijn. Ze vingeren zichzelf vaak op hun buik en als ze daar een speeltje bij gebruiken, dan stoppen ze die niet meteen in zichzelf. Dildo’s en vibo’s wrijven ze eerst over hun clitoris om zichzelf op te warmen.

Jij wordt beter in bed wanneer jij je piemel niet meteen in haar stopt, maar haar eerst opwarmt met je pik. Wrijf met je eikel over haar vagina, over haar schaamlippen en masseer haar clitoris. Je kunt ook met je hele piemel over haar vagina wrijven. Dit kun je ook tijdens de seks doen. Haal zo af en toe je piemel uit haar vagina en wrijf dan haar eigen vocht over haar schaamlippen en clitoris. Dit zal haar enorm opwinden!

Leren van G-spot toys

Veel toys die vrouwen in hun slaapkamer gebruiken, verwennen de G-spot. Het gevoelige plekje ongeveer 3 cm in haar vagina. Om haar g-spot te verwennen heb je dus geen Tarzan pik nodig. Het is slechts een kwestie van de juiste standjes uitkiezen. Als je safe wilt spelen laat je haar bovenop zitten zodat zij er zelf voor kan zorgen dat jouw piemel tegen haar gevoelige plekje wrijft. Wil jij het hef in handen nemen? Probeer dan eens te body surfen of het standje G-Diep.

Wees haar real life vibrator

Een penis kan bijna alles, behalve trillen. Het is dan ook een van de weinige tekortkomingen die vrouwen compenseren met vibrators. Maar wat jouw pik niet kan, kan jouw mond wel! Probeer eens te neuriën tijdens het beffen. Geluid bestaat uit verschillende trillingen. Als je neuriet, of nog sexyer aan dirty talk doet tijdens het beffen, zal de trilling van de stem haar vagina raken. En dat voelt ze!

Geef haar dubbele orgasmes tijdens de seks

De bunny is een van de meest bekende vibo’s die zowel de G-spot als de clitoris stimuleert. Dit kun jij ook! Als je haar op de juiste manier vingert en beft tegelijk, zal ze een dubbel orgasme ervaren! Wanneer je haar vingert, laat haar dan op haar rug liggen en vraag haar de benen iets omhoog te trekken. Stop je vinger in haar vagina en beweeg je vinger schuin omhoog. Hoe geiler ze wordt, hoe beter jij haar G-spot kunt voelen en bevredigen.

Varieer in snelheid

Op veel vibrators zit een knopje waarmee de snelheid ingesteld kan worden. Veel vrouwen beginnen langzaam om zichzelf op te warmen. Wanneer ze opgewonden zijn, voeren ze de snelheid op. Als je haar dus beft, vingert of penetreert, begin dan ook langzaam en voer de snelheid langzaam op. Als je merkt dat ze bijna gaat klaarkomen kun je nog sneller bewegen en als ze klaarkomt, vinden veel vrouwen het lekker wanneer je dan weer iets langzamer beweegt.

Voor iedere vrouw is het anders, dus ook hierbij geldt: vraag haar wat ze fijn vindt, want alleen zo kun jij erachter komen hoe je haar het beste kunt laten genieten van seks!

Van deze tips zul je zeker beter in bed worden. Echter, een koning in bed wordt je alleen van het boek: de revolutionaire seksmethode.

Tagged: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *