Voorspel: Vaak vergeten, maar oh zo Belangrijk!

Er zijn natuurlijk van die momenten dat je allebei zo geil bent, dat voorspel compleet overbodig is. Dit is ongeveer het geval bij één op de 50 keer dat je seks hebt. Bij de andere gevallen is het vaak nodig dat een van de twee of jullie allebei nog even opgewarmd moeten worden. Het belang van het voorspel wordt door veel mensen zwaar onderschat! Het voorspel is een van de belangrijkste onderdelen van seks. Als jij je voorspel goed weet te spelen, word jij zeker Beter in Bed! Hieronder wat simpele voorspel tips voor zowel mannen als vrouwen.Voorspel Waar is het goed voor?

Daarom is voorspel belangrijk

Voorspel is verschrikkelijk belangrijk. Met het voorspel stimuleer je de seksuele prikkels, zodat je ongelofelijk veel zin in elkaar krijgt. Daardoor word je als man hard en als vrouw nat. Met als gevolg dat je seks moet hebben om weer tot rust te kunnen komen.

Je lichaam maakt verschillende hormonen aan tijdens het voorspel. Dit zorgt ervoor dat je de gene waarmee je dit leuke spelletje speelt, meer en meer wilt. Omdat je niet meteen krijgt wat je lichaam wilt, wordt er seksuele spanning opgebouwd. Met een orgasme kom je weer van deze spanning af. Je snapt: hoe meer seksuele spanning er in je lichaam is opgebouwd, hoe intenser het orgasme wordt. Voorspel zorgt dus voor meer aantrekkingskracht, meer seksuele spanning en uiteindelijk voor een fijner en intenser orgasme!

Zo bouw je de seksuele spanning op

Er zijn natuurlijk een tal van manieren te bedenken waarmee je de spanning kunt opbouwen, maar de basis is simpel. Het draait voornamelijk om aandacht en aanrakingen.

Begin met elkaar zachtjes in het gezicht te strelen. In het gezicht zitten heel veel zenuwen die zelfs bij een hele lichte aanrakingen al prikkels opvangen. Bij een aanraking in het gezicht hoort natuurlijk een passionele zoen. Steek niet meteen je tong achterin elkaars keel, maar begin zachtjes en rustig met proeven. Bouw het op. Pak elkaar steviger beet wanneer je elkaar heftiger zoent.

Net niet geven wat de ander nodig heeft

De spanning wordt pas echt goed opgebouwd wanneer de ander net niet krijgt wat hij wilt. Zoen de ander en houd dan weer even in. Creëer verlangen. Zorg dat de ander jou wilt en dat doe je door elke keer, heel even, een stapje terug te doen. Trek bijvoorbeeld alleen het shirt uit. Kus de nek en streel met je handen langs de middel en stop dan even. Zeker weten dat die ander zich meteen in jouw armen werpt voor meer.

Uitkleden: Onderdeel van het voorspel

Seks is het lekkerst wanneer je allebei helemaal naakt bent. Een naakt lichaam windt ons op. Daarom zorgen kleren voor seksuele spanning: wat zit er onder? Het uitkleden van elkaar is dan ook een ontzettend goede manier om die heerlijke spanning op te bouwen. Je kunt bijvoorbeeld voor iemand strippen, maar je kunt iemand anders ook heel langzaam uitkleden terwijl je die gene ondertussen kust en streelt op de plekken die al ontdaan zijn van kleding. Het idee is: neem de tijd om elkaar uit te kleden.

Van voorspel naar seks

Het voorspel is om echt van te genieten. Van elkaar, de aanrakingen en de spanning die wordt opgebouwd. Er komt een punt dat je zo geil bent, dat je seks wil. Je wil dat de ander met zijn hand in jouw broek gaat. Je wilt dat er aan je tepels gezogen wordt. Houd het toch nog even vol. Raak af en toe heel even de piemel of vagina aan. Voel of de ander al nat of stijf is, maar ga nog niet echt over op handwerk. Hoe langer je het uitstelt, hoe lekkerder het uiteindelijk is wanneer je daar wel echt aangeraakt wordt!

Houd je het niet meer?Ga dan over op subtiel handwerk. Ga niet meteen heel heftig aftrekken of hard vingeren, maar blijf in de zachte subtiele mood. Klets nat en knoerd hard? Dan heb je het spel goed gespeeld en win je fantastische seks en een nog lekkerder orgasme! Veel plezier ;-)

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *