Vingeren met Glijmiddel: Beter in Bed met Handwerk

Er is een grote fout die veel mannen maken bij het vingeren van een vrouw: een vrouw droog vingeren. Iemand droog vingeren is als een massage geven zonder massage olie. Het is niet zozeer dat het pijn doen (in sommige gevallen wel), maar het is gewoon niet fijn. En dat zorgt voor een tegenovergesteld effect. Van droog vingeren worden vrouwen niet opgewonden en zeker niet nat! Wil je beter in bed worden, gebruik dan speeksel of glijmiddel wanneer je haar met de hand verwent!

Glijmiddel of speeksel bij het vingeren

Beter in bed als je haar vingert met glijmiddelEen vrouw met de hand verwennen is helemaal niet zo moeilijk. Zolang je weet dat je het daar goed nat moet houden en je niet alleen op haar clit moet concentreren doe je het al snel goed. Je kunt haar vagina nat maken met glijmiddel. Deze heb je in allerlei soorten en maten. Gebruik het liefst glijmiddel op waterbasis of anders op basis van siliconen. Glijmiddel op basis van olie is geen aanrader.

Heb je even geen glijmiddel bij de hand? Maak je vingers dan nat met je eigen speeksel en wrijf haar vagina ermee in. Het is natuurlijk ook heel sexy om haar jouw vingers nat te laten likken. Dit geeft een intiemer gevoel van deze handmatige verwennerij.

Zo vinger je met glijmiddel

Als je voor glijmiddel kiest is het fijn om deze even in je handen warm te maken (tenzij je haar een beetje wakker wilt schudden met een koude druppel op haar clit. Dat kan natuurlijk een spannende twist geven aan het voorspel).

Neem een klein beetje glijmiddel en wrijf deze warm tussen je vingers zodat je duim, wijs-, middel- en ringvinger onder het glijmiddel zitten. Met drie vingers masseer je haar clitoris en de ruimte daar omheen in met glijmiddel. Met je duim volg je de weg tussen haar schaamlippen door naar de ingang van haar vagina. Zo is haar hele vagina ingesmeerd. Nu kun je haar heerlijk verwennen. Masseer met drie vingers haar clit EN de ruimte er omheen. Als je alleen haar clit masseert is dit vaak te heftig. Masseer daarom haar hele vulva, dan wordt het juist extra lekker wanneer haar clit aangeraakt wordt.

Vergeet niet te vragen wat zij lekker vindt!

Ook hierbij geldt weer dat iedere vrouw iets anders lekker vindt. De ene vrouw vindt speeksel prima glijmiddel, terwijl de ander misschien liever glijmiddel met een verwarmend effect wilt. De een vindt het lekker als je hard masseert, terwijl de andere een hele gevoelige vagina heeft. Vraag hiernaar! Als je het niet vraagt, weet je niet wat ze echt lekker vindt en zul je haar nooit echt goed kunnen verwennen.

Wil je weten wat er meer mogelijk is behalve vingeren, likken of standjes. Wil je een complete oplossing voor een supersexleven? Lees dan ons boek over de revolutionaire seksmethode.

Vragen? Mail mij op gijsjebenthe@hotmail.nl of volg mij op Facebook of Twitter.

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *