Vibo Verwennerij – Zo verwen je een vrouw met een vibrator

Beter in bed met een vibrator!De vibrator staat natuurlijk bekend als een instrument wat vrouwen gebruiken om zichzelf mee te verwennen. Maar dit seks speeltje kan ook uitstekend voor plezier met zijn tweeën zorgen! Lees hoe jij jouw meisje kunt verwennen met een vibo en zo word jij beter in bed met een vibrator!

Beter in bed met een vibrator

Je kent dit scenario vast wel: jullie hebben het net gedaan en jij bent heerlijk klaar gekomen, maar je vriendin of scharrel heeft haar hoogte punt nog niet bereikt. Het duurt weer even voor je piemel weer hard wordt, dus vrijen zit er even niet in. Nu kun je haar natuurlijk snel laten komen door wat vinger of tong werk, maar je kunt haar ook verrassen met vibo verwennerij!

De vibo is your best friend too!

Waarom? Omdat hij het simpelweg altijd doet. Ook wanneer jouw piemel even niet meewerkt. Daarbij zijn de meeste vrouwen gek op trillende hulpstukken, dus je zult zeker indruk maken wanneer je haar verwent met een vibrator.

Zo verwen je een vrouw met een vibrator

Zet de vibo niet meteen aan, maar gaan ermee tussen haar schaamlippen door om haar te laten wennen aan de temperatuur van de vibo (er van uitgaande dat je het voorspel niet vergeten bent). Als ze nog niet nat genoeg is, lik je haar nat met je tong. Vinger haar ondertussen.

Stop de vibo voorzichtig in haar vagina en haal hem heen en weer tot ze echt goed nat is. Duw dan de hele vibo in haar en zet hem aan. Afhankelijk van het soort vibo dat je hebt, maar de meeste hebben verschillende standen. Zet hem eerst op een lage trillende stand. Zo kun je kijken hoe zij erop reageert. Beweegt hem langzaam in en uit haar en ga af en toe tussen haar schaamlippen door naar haar klit. Draai dan met het puntje van de trillende vibo om en op haar klit en ga vervolgens weer terug langs haar schaamlippen in haar vagina.

Je kunt het trok tempo langzaam opvoeren. Beweegt de vibo met draaiende bewegingen in en uit haar. Je kunt haar nog extra verwennen door ondertussen met je tong haar klit te likken.

Beweeg de vibo sneller en sneller om haar te laten klaarkomen. Duw de vibo niet te ruw bij haar naar binnen. Iedere vrouw vindt iets anders fijn, dus vraag aan haar welk tempo en welke druk ze lekker vindt. Het vragen naar wat ze lekker vindt geeft ook aan dat je echt interesse hebt haar zo lekker mogelijk te verwennen en zal Jou in haar hoofd beter in bed maken.

Beter in bed met de vibo

Oefening baart kunst. Zeker met speeltjes is er enige handigheid nodig. Wees niet teleurgesteld als het de eerste keer niet helemaal lukt. Vraag in het begin wat ze lekker vindt en of ze je wil begeleiden. Zo word je er steeds beter in en voor je het weet noemt ze je een beest in bed!

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *