Toys for boys: Beter in Bed met de Monkey Spanker

Voor vrouwen zijn er veel verschillende toys: vibrators, dildo’s, love eggs en plesure balls om er maar een paar te noemen. Voor mannen is het een lange tijd zo geweest, dat er maar een toy was: de eigen hand. Gelukkig zijn er steeds meer toy ontwerpers die ook aan mannen denken. En mannen zijn praktisch en daarom de toys ook! De monkey spanker is een echte mannen toy: namelijk zeven toys in een. Hier lees je over hoe jij je vent kunt verwennen met deze multi vibrator en hoe jij daarmee beter in bed wordt.

Beter in bed met toys

In Vibo verwennerij is te lezen hoe je als man een vrouw kunt verwennen met een speeltje, maar als vrouw kun jij jouw kerel heel goed verwennen met de monkey spanker! Geef hem een een aftrek beurt met behulp van deze leuke toy. Dit doe je door heel veel glijmidel rond de rubber ring te smeren en deze over zijn piemel heen en weer te laten gaan. Dit geeft hem het gevoel alsof hij gepijpt wordt. Dit kun je als man natuurlijk ook bij jezelf doen. Het is extra lekker met self heating glijmiddel. Dat geeft echt het gevoel alsof je piemel in een vagina zit!Beter in Bed met de vibrerende cock ring!

Zo verwen je een man met de Monkey Spanker

De monkey spanker is een echte multi toy. Je kunt je vent er op allerlei manieren mee verwennen, dus laat je fantasie in de vrije loop en kijk zelf naar hoe je het werkelijkheid kunt maken. Om je op weg te helpen geef ik je een erotisch idee:

Laat hem op bed liggen en als hij het toelaat, doe hem dan een blindoek om. Zo kan hij zich helemaal aan je overgeven. Trek hem eerst kort af, zodat zijn piemel stijf wordt. Doe dan wat (self heating) glijmidel om zijn penis en smeer de rubberen ring er ook mee in. Schuif hem nu langzaam over zijn eikel en kijk hoe hij reageert. Trek heme helemaal naar de stam van zijn piemel toe en weer omhoog. Doe dit langzaam zodat hij het echt goed voelt. Dit is namelijk een opwarmertje.

Zet nu de vibrator aan. Dit zal even schrikken zijn voor manen die dit nog nooit hebben gevoelt, dus laat hem in dit geval even aan de trillende toy wennen. Zorg dat je genoeg glijmiddel gebruikt, want als je zijn pik te droog laat worden kan het pijn gaan doen. Je kunt zijn pik natuurlijk ook nat maken met je mond. Duw de monkey spanker naar het onderste deel van zijn penis en pijp hem. Schuif ondertussen de trillende toy over het onderste gedeelte van zijn penis.

Verwen hem lekker met de monkey spanker, maar laat hem nog niet klaarkomen. Jij bent je man dan wel aan het verwennen, maar jij man natuurlijk ook genieten! Dus schuif de monkey spanker helemaal naar de stam van zijn pik en ga zelf bovenop hem zitten terwijl je zijn piemel in je laat glijden. Zo dient deze toy als vibrerende cockring! Dit is niet alleen verwennerij voor hem, maar ook voor jou!

Speel, ontdek en kom!

Naast het verwennen van de piemel, kan deze toy ook als vibo voor vrouwen gebruikt worden. Of als stimulant voor de klit en leg hem ook eens rond een tepel en zuig dan aan de tepel. Heerlijk! Dit is echt een toy voor jullie samen, dus speel, ontdek en kom heerlijk klaar!

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *