Te snel klaarkomen: zo voorkom je het!

Een probleem wat veel mannen hebben is het te snel klaarkomen. Ben je net lekker bezig, spuit het er alweer uit. Niet erg wanneer je de hand aan jezelf slaat, maar wel vervelend wanneer je indruk wilt maken op je scharrel of lekker wilt genieten van je vriendin of vrouw. Wist jij dat jij jezelf kunt trainen op minder snel klaarkomen? Ja, echt! Het kan!

Oefening baart kunst

Oefenen met aftrekken voorkomt te snel klaarkomen
Ik ga je het perfecte excuus geven om lekker vaak te rukken: oefenen om minder snel klaar te komen doe je namelijk door heel vaak de hand aan jezelf te slaan en telkens als je voelt dat je gaat komen, stop je. Kom even op adem, laat de spanning uit je lichaam glijden en ga weer verder.

Op een gegeven moment ga je het punt herkennen waarop je gaat klaarkomen. Op dat punt stop je. Je leert ook steeds sneller de spanning van het komende orgasme uit je weg te laten glijden en daardoor kun je steeds sneller verder gaan. Zo blijf je oefenen tot je het echt goed onder ontrole hebt.

Oefenen met een vrouw

Jezelf aftrekken is natuurlijk een stuk minder spannend, dan seks hebben met een vrouw. Met je scharrel of vriendin zul je ook moeten oefenen. Gebruik de kennis die jij over jouw eigen lichaam hebt opgedaan tijdens het aftrekken en het uitstellen van het orgasme. Ook hier geldt namelijk: zodra je de spanning van een orgasme voelt opkomen, moet je even stoppen. De tijd die je nodig hebt om van de spanning af te komen zal steeds korter worden. Als je goed oefent en jezelf echt concentreert kunt je zelfs tijdens de seks, zonder te stoppen, die spanning al uit je lichaam laten glijden en het orgasme uitstellen.

Nooit meer te snel klaarkomen!

Te snel klaarkomen is voor veel mannen een probleem. Ik zal niet zeggen dat het makkelijk is om er vanaf te komen, maar het is wel mogelijk. Twee dingen zijn daarbij heel belangrijk: Heb geduld en oefen veel! Dus niet meer rukken om het klaarkomen, maar rukken om de spanning onder controle te krijgen! Zo word jij Beter in Bed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *