Tahitian Oral: orale seks voor pro’s

Veel vrouwen zijn gek op orale seks. Het is zacht, nat en een van de beste manieren om een vrouw te laten klaarkomen. Een man die goed kan beffen is daarom bijna altijd beter dan een manier geen raad weet met zijn tong. De Tahitian Oral is een van de meest intense manieren om een vrouw orale seks te geven.

Zo geef je een vrouw de Tahitian Oral

Tahitian Oral positie

Laat haar op haar rug liggen en haar benen voor je spreiden. Het ligt voor haar vaak het lekkerst wanneer de knieën iets gebogen zijn en deze naar buiten vallen. Dit is voor iedere vrouw anders. Zorg ervoor dat ze ontspannen op haar rug ligt met de benen wijd.

Ga zelf dwars over haar op je buik liggen zodat jullie lichamen een T vormen. Leg dan je wijsvinger en duim op haar buitenste schaamlippen en duw die in de richting van haar buik. Zo trek je haar clitoris hoedje iets omhoog waardoor het gevoeligste gedeelte van de clit tot jouw beschikking komt.

Beter in bed met de Tahitian oral

De Tahitian Oral geven

Ga met je tong van boven naar beneden over haar clitoris heen. Voor haar voelt het dus alsof jouw tong van links naar rechts over haar clit beweegt. Iedere vrouw vindt een andere druk en snelheid lekker, dus vraag wat ze prettig vindt of probeer verschillende soorten druk en snelheden uit en kijk hoe zij daarop reageert.

Als ze heel erg opgewonden raakt, kun je naast haar clitoris twee kleine bobbeltjes voelen. Deze worden de K points genoemd. Deze zijn heel gevoelig, dus vergeet ze niet te likken wanneer je haar beft.

C point: zo weet je of ze echt opgewonden is

Tussen de ingang van haar vagina en haar anus zit de C point. Hier kun je tijdens de Tahitian Oral je wijsvinger op leggen. Beweeg hem niet! Dan verplaats je namelijk de aandacht van haar clit naar haar C point. Je wilt dat ze zich blijft concentreren op haar clitoris.

Als je jouw vinger op de C point legt, kun je haar vaginale spieren voelen samentrekken als je haar op de juiste manier likt. Dit kan ze niet faken. Deze spiersamentrekkingen zijn een soort reflex op de stimulatie van de clitoris. Voel je dus iets bewegen op de C point, dan ben je goed bezig!

De Koning van de Orale Seks

Deze manier van beffen zal haar sneller laten klaarkomen dan de meeste andere manieren. Ga op de zelfde manier door en voer de druk en snelheid iets op wanneer je voelt dat ze gaat klaarkomen. Je kunt haar langer laten klaarkomen door tijdens haar orgasme weer iets langzamer te likken maar wel harder te drukken met je tong.

Oefening baart kunst. Schrik niet wanneer je niet de K points voelt of wanneer je maar weinig voelt bewegen bij de C point. Blijf oefenen en voor je het week ben jij een echte befkoning!

Wil je beter worden in bed? Nog meer leren dan alleen maar orale seks? Lees dan het boek “de revolutionaire seksmethode” en ga direct van start.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *