Sunday Stories: vingeren deel 2

Heb je de vorige Sunday Stories gemist of wil je het vanaf het begin lezen? Lees vanaf de eerste Sunday Stories mijn verhaal. Enjoy!

Sunday Stories vingerenJoris aaide me over mijn rug en billen en ik begon me al meer op mijn gemak te voelen. Ik bewoog met mijn heupen over mijn handen en ik raakte meer en meer opgewonden.

Hij kuste mij op mijn wang en ging rechtop zitten. Hij bekeek mijn hele lichaam. Hoe ik tegen mijn handen op reed, hoe ik bewoog, hoe ik daar zachtjes lag te kreunen. Met een hand ging hij tussen mijn billen door. Hij spreidde mijn billen. “Je kutje is mooi nat”, fluisterde hij. Hij was zichzelf aan het aftrekken.

Ik moest doorgaan, zei hij. Mezelf lekker verwennen. Hij bleef met een hand tussen mijn billen strijken. Elke keer kwam hij langs mijn vagina, mijn anus en zo omhoog en weer terug. Het maakte me enorm geil.

Op een gegeven moment stopte hij een vinger in me. Ik stopte met bewegen en hij bewoog zijn vingeren een paar keer op en neer in me. Ik ging weer verder. Dit was eigenlijk best geil. Lang niet zo lelijk en oncharmant als ik verwacht had.

Met zijn vingers verspreidde hij mijn vocht over mijn vagina. “Ik wil dat je komt, schatje!” Ik drukte mijn gezicht weer in mijn kussen. Joris kwam boven op me liggen. “Ik wil voelen hoe jij je beweegt.” Ik bleef mijn heupen over mijn vingers bewegen en voelde Joris zijn erectie tegen mijn billen aan.

Met zijn hand dwong hij me weer mijn gezicht te laten zien. “Ik wil je gezicht zien wanneer je komt”

“Ik kom bijna…” vertelde ik hem. Ik begon sneller te bewegen en voor ik het wist lag ik te trillen van het klaarkomen en zuchtte en kreunde ik bij de laatste bewegingen.

“Leg je handen boven je hoofd.” Ik deed wat hij me opdroeg en ik had mijn handen nog niet op het kussen gelegd of ik voelde zijn piemel bij me naar binnen glijden. Ik was zo nat dat hij volgens mij al binnen een minuut klaar kwam.

“Je bent mooi wanneer je klaarkomt.” Met die woorden viel ik tegen hem aan in slaap. Het viel dus best mee, voor Joris klaarkomen zoals ik het alleen zou doen.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *