Sunday Stories: vingeren deel 1

Heb je de vorige Sunday Stories gemist of wil je het vanaf het begin lezen? Lees vanaf de eerste Sunday Stories mijn verhaal. Enjoy!

Joris en Daan zijn de twee mannen waar ik op enige regelmatige basis mee naar bed ga. Met Daan heb ik echt alleen seks. Met Joris maak ik het ook nog wel eens gezellig met kleren aan. Dat zorgt ervoor dat de seks met Joris met meer gevoel gepaard gaat.

Joris was blijven eten. Ik had en heerlijke ovenschotel gemaakt en we lagen uit te buiken voor de buis. Terwijl Albert Verlinden ons vertelde wat er in het land van de BN’er gebeurt, voelde ik een kusje in mijn nek en een hand onder mijn T-shirt kruipen.

“Ik wil dat je je vingert zoals je het alleen doet”, fluisterde hij in mijn oor. Ik schrok van zijn voorstel. Dit wilde ik helemaal niet voor hem doen. Zoals ik mezelf vinger, voel ik mij niet sexy. Ik denk er dan ook niet over na om sexy te zijn. Het doel is alleen maar om mezelf een orgasme te bezorgen en dat doe ik niet charmant of geil.

Dat is het nadeel van mijn beroep: iedereen kan meelezen over mijn seksleven en zeker met deze blog blijft iedereen goed op de hoogte. Ook Joris. Hij vertelde dat hij mijn blog over vingerende vrouwen had gelezen en hij wilde zien hoe ik dat deed.

Hij schepte me van de bank en tilde me naar mijn slaapkamer. Daar legde hij me op mijn rug op het bed en kroop bovenop me. We zoende hevig en we ontdeden elkaar van onze kleren.

“Ik wil je jezelf zien vingeren,” fluisterde hij weer in mijn oor. We zoende nog hevig en ik dacht na. Wilde ik dit wel? Wil ik dit aan hem laten zien? Wil ik niet sexy voor hem zijn?

Hij draaide me op mijn buik. “Leg je armen maar onder je en je vingers op je klit,” zei hij op fluistertoon in mijn oor terwijl hij naast me kwam liggen. Ik deed wat hij zij. Hij lag languit gerekt naast me. Onze hoofden lagen zo dicht tegen elkaar dat onze neuzen elkaar op een haar na niet raakten.

“Begin maar.” Hij keek me verwachtingsvol aan. Ik werd overbewust van de situatie: ik lag daar poedel naakt mijn bed, waar hij van mij verwacht dat ik op een hele oncharmante manier voor hem ga klaarkomen.

Hij strijkt door mijn haren en zegt me dat ik moet beginnen. Ik kan natuurlijk nee zeggen, maar ergens ben ik nieuwsgierig of het echt wel zo’n oncharmant gezicht is. Misschien vindt hij het wel rete geil?

Ok, mindset switch dacht ik: neuken… mooie naakte mannen en vrouwen die het met elkaar doen. Terwijl ik aan geile dingen dacht, begon ik mezelf te vingeren. Ik probeerde me voor te stellen dat ik alleen was, maar Joris aaide met zijn handen over mijn rug. Heel lief en teder.

Ik drukte mijn gezicht in het kussen. Ik wilde niet dat hij mij zo zou aankijken. Mij echt van zo dichtbij zou zien terwijl ik zo intiem met mezelf bezig was. Maar hij zei dat hij mijn gezicht juist wilde zien en streek mijn haren naar de andere kant.

Ben je benieuwd hoe het verder gaat? Lees volgende week verder over hoe ik klaarkwam voor Joris zijn ogen.   

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *