Sunday Stories: Life’s like a bowl of rose peddles Part 2

Vorige week heb je kunnen lezen over hoe ik mezelf in rozenblaadjes hulde voor Daan zijn komst. Gemist? Lees het dan snel even terug. Vandaag kun je lezen hoe ik mijn rozenblaadjesfantasie werkelijkheid maak.

Ik lag bedekt met rozenblaadjes op mijn bed. Toen Daan de kamer binnen kwam lopen, keek hij als een klein kind wat voor het eerst een cadeautje van Sinterklaas in zijn schoen vindt. “What the fuck!” zie hij met verbazing. “Wat zie jij er verschrikkelijk mooi en geil uit!” Hij kwam naar me en zei dat hij me eigenlijk niet durfde aan te raken. Zo mooi zag ik eruit!

Sunday Stories: Life's like a bowl of rose peddlesHeel voorzichtig bracht hij zijn hoofd naar de mijne en begon me teder te kussen. Af en toe stopte hij, zodat hij mij nog even kon bekijken. De lust speelde al snel op en zijn handen gleden over mijn lichaam. Er vielen meer en meer rozenblaadjes van mijn lichaam af met iedere streek van zijn grote handen.

“Ik heb nog een verassing voor je” vertelde ik hem. Zijn twinkelende ogen keken mij nieuwsgierig aan. Ik wees naar mijn voor hem bekende toy mandje. “Het bruine doosje.” Hij pakte het uit het mandje en bestudeerde het groene geval. “Zal ik jou hiermee verwennen?” vroeg hij met een speelse glimlach. Ik knikte en vanaf dat moment gaf ik mijn lichaam compleet aan hem.

Hij zette de vibrator aan. Hij zoende me terwijl hij de vibo langzaam over mijn lichaam liet gaan. Eerst liet hij een puntje op mijn tepel trillen, daarna mijn buik en uiteindelijk liet hij het trillende ding over mijn vagina gaan.

“Doe je benen eens wijd” fluisterde hij in mijn oor. Gewillig spreidde ik mijn benen voor hem, smachtend naar het geen wat hij met mij van plan was. Hij pakte de self heating glijmiddel uit mijn toy mandje. “Voor extra sensatie,” verklaarde hij terwijl hij de er als een plant uitziende vibo ermee insmeerde.

Met het glijmiddel ging hij met de vibo over mijn schaamlippen. Ik werd gek! Ik wilde zijn handen pakken, maar hij beval me om ze boven mijn hoofd te houden. Ik voelde het puntje van de vibo langs mij buitenste en binnenste schaamlippen gaan. Ik werd alleen maar geiler. Ik wilde niets liever dan iets in me hebben, maar hij genoot er te veel van om mij zo horny te zien.

“Zal ik hem in je stoppen?” Vroeg hij plagerig. “Oh, ja alsjeblieft!” schreeuwde ik bijna uit. De vibo is een wat dikkere bobbel waar twee plattere sprieten opzitten. Het ziet er een beetje uit als een net ontkiemd plantje. Hij stopte de bobbel langzaam in me en mijn hele lichaam ontspande even. De opluchting die door mijn lichaam trekt als het gevuld wordt tijdens de seks, is heerlijk. Alsof mijn lichaam blij is dat het eindelijk iets in zich heeft.

Ik voelde de bobbel in me heen en weer gaan en hij draaide de vibo in en uit me. Ik zag dat hij zich ondertussen aan het aftrekken was.

Hij duwde de vibo zo ver in me dat een spriet in de richting van mijn klit trilde en de andere bijna op mijn anus. Een geweldige sensatie! Ik wilde klaarkomen. En snel! Alsof hij mijn gedachte kon lezen, haalde hij de vibo uit me en gleed met zijn piemel diep, heel diep in me. Ik schreeuwde het uit! Oh mijn god wat was dat lekker! Hij stootte een paar keer diep in me en hij kwam al rijkelijk in me.

Hij haalde zijn lul uit me en verspreidde met zijn vingers het zaad over mijn vagina. “Wil je nog komen schoonheid?” Natuurlijk wil ik komen gek! Ik knikte dan ook heftig van ja. Hij pakte de vibo weer en begon er snel en diep mee in me te stoten. Af en toe haalde hij hem uit me, om hem even over mijn klit te laten trillen. Daarna bleef hij snel en diep in me stoten met de trillende groene plant. Ik kwam. Ik kwam hard!

Hij haalde de vibo uit me en pakte mijn hand. Hij trok me overeind en legde mijn hand tussen mijn benen op het bed. “Zo lekker vond je het.” Ik voelde hoe het stuk deken onder mijn vagina klets nat was. Ik had gesquird van opwinding! Dat gebeurt niet vaak…

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *