Sunday Stories: Life’s like a bowl of rose peddles Part 1

Het leven van een seks journalist gaat over rozen. Heerlijk geurende rozenblaadjes die besmeurd zijn met self heating glijmiddel.

Als je ergens over schrijft moet je zelf weten hoe het is. Gelukkig heb ik een aantal minnaars die graag meewerken aan mijn seksuele uitprobeersels en zodoende stond ik een aantal weken geleden de met glijmiddel vast gelijmde rozenblaadjes van de vloer af te pellen.

Ken je het beeld van American Beauty? Dat meisje wat helemaal bedekt is met rozenblaadjes en daar heel zwoel in lijkt te zweven? Dat meisje wilde ik zijn. En als ik iets echt wil, doe ik er alles aan om dat voor elkaar te krijgen.

Helaas zijn mannen een stuk minder snel onder de indruk van romantische escapades, dus ik moest nog iets bedenken om het ook voor Daan spannend te kunnen maken. Daan is een van die mannen die ik niet vaak zie, maar als ik hem zie, is het feest. Ik doe dan ook altijd mijn best om er bijzonder voor hem uit te zien. Dit keer zijn rozenblaadjes de outfit.

Ik had bij een gesprek met een seksshop eigenaar een bijzondere vibrator meegekregen. Die moest onderdeel van de avond uit gaan maken, had ik me bedacht. Ik wilde dat hij mij hiermee ging verwennen en de rozenblaadjes zouden onderdeel uitmaken van mijn onweerstaanbare verleidingsritueel.

Ik had rozenblaadjes gekocht, mijn bed van een prachtig bordeaux rood dekbed voorzien en ik had mezelf van al het lichaamshaar ontdaan. Ik was er klaar voor.

De rozenblaadjes stonden in een grote schaal naast mijn bed. Mijn lichaam was slechts nog gehuld in een zijde badjas. Op blote voeten liep ik naar de voordeur om Daan te verwelkomen. Ik kuste hem innig terwijl ik zijn handen al over mijn borsten en billen voelde glijden.

Zoals altijd ging hij eerst nog even naar de wc. Na een reis van een uur, kwam mij dat dit keer heel goed uit. Snel liep ik naar mijn bed, deed mijn badjas uit, pakte de schaal en strooide de rozenblaadjes over mijn naakte lichaam.

Daar lag ik dan, zo mooi, zo sensueel. Ik kon mezelf niet voelen, want dan zouden de rozenblaadjes van me afvallen. Maar ik wist dat ik nat was. Kletsnat. De vibo brandde in mijn toy mandje en ik lag met smart op Daan te wachten.

Lees volgende week hoe het verder gaat in Sunday Stories!

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *