Sunday Stories: Complete overgave deel 3

Heb je de vorige Sunday Stories gemist of wil je het vanaf het begin lezen? Lees vanaf de eerste Sunday Stories mijn verhaal. Enjoy!

Daan buigte zich over mij heen. Hij kuste me teder.

“Klaar om verwend te worden?”

Ik was er helemaal klaar voor! Daan liep om het paard heen en ging voor mijn wijd gespreidde benen staan. Hij liet zijn vingers over mijn vagina glijden. Deze was nat van het glijmiddel en mijn eigen vocht.

Met twee handen masseerde hij mij waarbij hij vingers in zowel mijn vagina als mijn kont liet glijden. Met een roterende beweging liet hij een vinger in en uit mijn kont gaan terwijl hij zijn harde pik in mijn vagina stak.

Hij zakte iets door zijn knieen waardoor hij met zijn pik recht tegen het gevoeligste plekje van mijn vagina aanstootte. Ik kwam al heel snel. Niet omdat ik zo snel wilde komen, maar omdat er al zoveel spanning was opgebouwd.

Ik wilde dat hij stopte, maar hij ging ongestoord verder. Bijna wilde ik hem vragen of hij op wilde houden, maar ik bedacht me nog op tijd. Geen ball gag dank u.

Hij bleef me penetreren en voor ik het wist was min lichaam klaar om nog een orgasme te beleven. Maar vlak voor ik kwam haalde hij zijn pik eruit. Hij liep naar een kastje en haalde er iets uit. Hij liet het me zien. Een glimmende butplug. Een kleintje, maar wel eentje met een diamantje op het einde.

Hij smeerde de plug boven mijn hoofd in zodat ik kon zien wat hij deed. Toen de but plug helemaal ingesmeerd was, legde hij een met glijmiddel besmeurde hand op mijn borst en begon de te masseren. Met de andere hand bracht hij de but plug in. Via de spiegel zag hij wat hij deed.

“De butplugg zit nu in je kontje. Nu heb je een diamante anus. Sexy…”

Ik voelde de plug ik me. Zin vingers gingen weer over mijn vagina. Nog steeds gespannen van het orgasme wat ik niet gekregen had, was mijn lichaam opzoek naar een manier om van die spanning af te komen. Ik wilde mijn heupen met zijn vingers meebewegen, maar die zaten nog steeds stevig vastgesnoerd.

Hij zuigte aan mijn tepel. Nog steeds met een hand die mijn borst masseerde en de andere hand die hij ritmisch over mijn vagina liet glijden. Ik was super geil. Geiler dan geil.

Daan stopte twee vingers in me en liet deze snel tegen mijn g-spot aanstoten. Ik wilde gillen, maar ik hield me in. Geen ball gag dacht ik weer.

Binnen no time was ik weer klaar voor het orgasme en omdat ik niet zeker wist of hij weer zou stoppen probeerde ik mijn gedachtes er toe te zetten mij zo snel mogelijk te laten komen. Maar het mocht niet baten. Hij stopte voor ik klaar kwam. Ik werd gek!

Hij liep om het paard heen en stoote met zijn pik meteen hard in me. Ik wilde komen. En snel! En aan zijn ademhaling te horen was hij ook klaar voor een orgasme. Tot mijn grote frustratie haalde hij zijn pik weer uit me en trok zich af.

“Ik wil mijn zaad over je natte kutje spuiten,” zei hij terwijl hij zich driftig aftrok.

“Ik weet dat je klaar wilt komen, maar nu nog even niet.”

Ik voelde me geil en zwaar gefustreerd.

Zijn warme zaad spoot hij over mijn vagina heen en ik voelde het van me afdruppelen. Meteen begon hij met zijn vingers het zaad over mijn vagina te verdelen. Hij vingerde me.

Elke keer dat ik bijna kwam, stopte die. Het zat op een gegeven moment zo hoog dat ik zoveel moeite moest doen om niet te kreunen en niets te zeggen. Ik kon wel janken.

“Ben je er klaar voor? Ik ga je nu laten spuiten.”

Wat?!

Met een hand masseerde hij heel zachtjes mijn clitoris en met de andere hand wreef hij tegen mijn g-spot. Hij wreef eerst van boven naar beneden en daarna maakte hij rondjes met zijn vingers. Als hij me nu niet zou laten komen, zou ik echt gek geworden zijn!

Hij stopte niet. Hij ging door. Mijn hele lichaam leek op te gaan in het orgasme. Ik kwam, maar het duurde langer dan anders. Aan het begin van het orgasme ging hij nog sneller tegen mijn g-spot aanstoten met zijn vinger en hij wreef harder over mijn klit. Ik voelde mijn vagina van binnen opzwellen. Hij zakte met zijn hoofd tussen mijn benen en liet mijn vaginale vocht over zijn gezicht spuiten.

Ik was aan het huilen. Zo intens orgasme had ik nog nooit gehad.

Ik denk dat het orgasme wat Daan mij gaf, het beste orgasme is, wat ik ooit heb gehad.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *