Sunday Stories: Complete overgave deel 2

Heb je de vorige Sunday Stories gemist of wil je het vanaf het begin lezen? Lees vanaf de eerste Sunday Stories mijn verhaal. Enjoy!

Ik zou me compleet overgeven aan Daan. Hij gaf me geen tijd om me te bedenken.

“Kleed je maar vast uit. Helemaal” zei hij met een grijns.

Als gehoorzame onderdanige deed ik wat hij van mij vroeg. Hij keek toe terwijl ik mezelf ontdeed van mijn kleren. Zijn ogen gingen verlekkerd over mijn lichaam en ik voelde me nu al gewild. Ik was naakt. Ik stond voor hem, afwachtend.

“Je mag op het paard gaan liggen.”

Sunday Stories Complete overgave zwarte riemHet paard? Dat blok heet het paard. Ik klom erop. Ging op mijn rug liggen. Daan boog zich over mij heen en zoende me.

“Vanaf nu mag je niet meer praten, ok.”

Ik knikte.

“Ik ga je nu helemaal insnoeren met riemen. Het zal in het begin even strak zitten, maar dat went. Probeer je nu nog een beetje te ontspannen.”

Als eerste schoof hij mijn handen in een soort leren koker. Deze bond hij dicht met riempjes. Mijn handen waren nog vrij, maar mijn polsen zaten stevig aan elkaar vast gebonden. Hij maakte mijn handen boven mijn hoofd vast. Ik moest daardoor gestrekt op het paard liggen.

Vervolgens legde hij een brede riem over mijn heupen. Deze zat strak, heel strak. Ik kon mijn heupen niet meer bewegen. Niet omhoog of naar beneden en opzij al helemaal niet!

Voor mijn voeten zette hij twee beugels op de hoeken van het blok. Hierop stonden een soort ijzeren ronde punten waarover ik mijn benen moest leggen. Hierdoor zaten mijn voeten omhoog getrokken vast gebonden. Met mijn benen wijd vast gebonden, voeten insnoerd en heupen die op zijn plek werden gehouden door een brede riem. Ik kon niets meer. Hij kon nu al alles met me doen.

Als laatste kreeg ik een riem om mijn nek. Hiermee werd ook mijn nek aan het paard vast gebonden. Het enige wat ik nu nog kon was mijn vingers bewegen, mijn tenen wiebelen en mijn hoofd naar links en rechts draaien.

“Ik wil dat je niets zegt. Geen geluid maken. Ook niet kreunen.”

Sorry, wat?! Alarmeerde het in mijn hoofd! Niet kreunen? Hoe ga ik dat doen?

“Als je praat, doe ik een ball gag in. Dan kun je echt niets meer. Ik ken je een beetje en daarom zal ik je dat nu nog niet aan doen.” Hij glimlachte teder naar me. Teder, terwijl ik daar met mijn benen wijd, armen omhoog, compleet lag vastgebonden voor hem.

Mond houden dus. Ik had nog nooit een ball gag in gehad, maar ik had zo’n idee dat ik dat niet fijn zou gaan vinden.

Hij liep weg. Ik keek opzij. Hij liep de badkamer in. Ik hoopte dat hij snel terug zou komen. Ik had het een beetje koud, zo naakt vaast gebonden.

Hij kwam terug met een grote spiegel. Deze zette hij voor me neer, zodat hij via de spiegel recht mijn vagina in kon kijken. Ik wilde mijn hoofd optillen, maar werd tegen gehouden door de riem die om mijn nek zat.

Hij liep weer weg. Dit keer kwam hij terug met een mobiele douche en een bakje met flessen. Wat was hij in godsnaam van plan?! Ik snapte nu wel waarom dat paard in een bak stond. Als hij met water ging knoeien, was het wel zo praktisch dat niet de hele kamer nat zou worden.

Hij zette de douche aan en liet het warme water over mijn buik lopen. Hij bekeek me, terwijl hij eindelijk zelf zijn kleren uit trok.

Het warme water voelde heerlijk aan over mijn buik. Hij kwam naast me staan en pakte een flesje. Zeep. Hij liet een beetje zeep schuimen onder het warme water en begon me te masseren. Mijn borsten, mijn nek, mijn haar, mijn armen en handen. Het voelde heerlijk. Erotisch en warm.

Met zijn zachte handen ging hij terug van mijn handen en armen, naar mijn nek, borsten en buik. Daar ging hij verder naar beneden. Hij smeerde mijn billen, benen en voeten in met zeepsop en waste mijn vagina en anus. Ik was van top tot teen ingezeept.

Hij pakte de douchekop en liet het warme water het schuim wegspoelen. Hij liet het water door mijn haren gaan en spoelde mijn vagina met behulp van zijn handen schoon. Hij vingerde me niet. Hij waste me echt.

Ik was helemaal schoon. Schoner dan schoon.

Hij pakte een ander flesje en ging voor mijn gesprijdde benen staan. In het flesje zat glijmiddel wat hij rechtstreeks op mijn vagina spoot. Hij was niet zuinig. Hij verspreide het glijmiddel over mijn hele vagina, in mijn vagina en ook mijn anus kreeg een flinke dosis glijmiddel. Ik voelde zijn vingers langs mijn schaamlippen glijden en in mijn vagina gaan. Het voelde heerlijk. Het glijmidel maakte alles nat en zacht.

Ik wilde mijn heupen omhoog duwen uit reactie, wanneer hij een vinger in mijn kont stopte. Maar ik zat zo goed vast gebonden dat ik echt niets kon. Hij lachte. Hij genoot duidelijk van het feit dat ik niets kon en hij ongestoord vingers in en uit mij kon halen.

Ik wilde kreunen. Zijn vingers voelde heerlijk. Hij had zoveel glijmiddel gebruikt dat ik het langs mijn billen voelde druipen. Hij spreidde met zijn vingers mijn schaamlippen en begon zich af te trekken. Hij bekeek mijn vagina. Gind met zijn vingers tussen mijn schaamlippen door en raakte af en toe mijn klit aan.

In eens stopte hij. Hij liep om het paard heen en spoot flink wat glijmiddel in mijn handen.

“Vouw je handen om mijn pik.”

Ik deed zoals mij verteld werd. Ik kon mijn handen niet bewegen, dus aftrekken kon ik hem niet. Maar dat was ook niet nodig. Hij bewoog zijn pik snel door mijn handen. Hij greep mijn borsten. Kneep er in. Trok aan mijn tepel. Mijn tepel werd hard en ik voelde het branden tussen mijn benen. Ik wil de geneukt worden. Nooit geacht dat ik zo geil kon worden van echte overgave.

Ik voelde zijn harde pik tussen mijn handen doorglijden en voor ik het wist werden ze overstroomd door de warme gloed van zijn sperma. Ik keer opzij om hem te kunnen zien, maar hij trok aan mijn haar zodat ik weer recht omhoog moest kijken.

Met de douche spoelde hij zijn piemel en mijn handen weer schoon.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *