Sunday Stories: Complete overgave deel 1

Heb je de vorige Sunday Stories gemist of wil je het vanaf het begin lezen? Lees vanaf de eerste Sunday Stories mijn verhaal. Enjoy!

Daan had mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. “Ik kan je wel een ervaring geven om over te schrijven,” had hij gezegd. Meer wilde hij niet vertellen.Sunday Stories: Complete overgave

Ik werd bij hem thuis uitgenodigd. Ik was er een keer eerder geweest. Hij woont in een groot appartement met een redelijk grote slaapkamer. Er was mij toen niets opgevallen, dus ik was zeer benieuwd naar zijn “iets” waar ik wel wat over kon schrijven.

Ik werd met een innige zoen en een echte knuffel verwelkomd.

“Ben je er klaar voor?”

“Ik heb geen idee wat je voor me in petto hebt, dus ik weet het niet.”

Geil en nieuwsgierig keek ik hem vol verwachting aan. Hij keek bedachtzaam terug. Hij pakte twee glazen en schonk ze vol met cola. Een gaf hij aan mij en nadat hij zijn eerste slok had genomen vertelde hij mij zijn geheime fantasie.

“Ik geil op volledige overgave.”

Ik trok mijn wenkbrauwen omhoog. Dat is toch niet zo spannend dat je er zo geheimzinnig over hoeft te doen?

“Ik bedoel het soort overgave waarbij jij niets meer kunt en ik alles met je kan doen.”

Ok, voor de dag ermee.

“Wat wil je dat ik doe?”

“Ik wil dat jij niets doet. Niets kan doen. Ik wil dat jij je echt volledig aan mij over geeft. Je hele lichaam in mijn handen legt voor een paar uur.”

Nog voor ik kon reageren had hij me al meegenomen naar zijn slaapkamer. Die zag er precies het zelfde uit als de vorige keer, alleen stond er nu een gigantische bak voor zijn bed, met daarop een blok. Dat blok was voorzien van haken, ogen en riemen en bovenop lag een kussen. Hij pakte mijn hand en vervolgde zijn uitleg.

“Met volledige overgave bedoel ik dat ik je hierop vastbind, zodat jij je niet meer kunt bewegen en jij je daarom wel aan me moet overgeven. Ik wil alles met je kunnen doen, zonder dat je me tegen kunt houden.”

Hij wachtte even voor hij verder ging met zijn verhaal, maar een kans om te reageren kreeg ik niet.

“Ik snap dat je een hoop vragen hebt en die mag je allemaal stellen… Nadat we klaar zijn.”

Die laatste zin sprak hij uit met een geil soort enthousiasme.

Hij zag me denken. Honderden vragen gingen er door mijn hoofd. Wat een gek! Is hij echt gek? Denkt hij echt dat ik geschikt ben voor volledige overgave? Of is het juist de kick om een vrouw als ik met riemen en touwen te dwingen tot onderdanigheid? Het leek fucking 50 Tinten Grijs wel!

“Ik ben niet into sm. Je hoeft dus niet bang te zijn dat ik je pijn zal doen.”

Hij kwam bij me staan en pakte mijn handen vast en kneepjes er zachtjes in.

“Vertrouw je me?” Hij keek me hoopvol aan.

Kende ik Daan wel lang genoeg, om hem voor zoiets te vertrouwen? Kan ik dit wel? Het zou me zeker iets opleveren om over te schrijven.

En toen kwam de verbazing. Daan is niet het type jongen waar je zoiets achter zoekt. Hij had het slim gespeeld door me van te voren niets te vertellen, want ik kon me zo snel geen reden bedenken om het niet te doen.

“Ok, ik doe het. Je mag me vastbinden zoals jij wil, onder de voorwaarde dat je mij geen pijn zult doen.”

Hij zoende me vol blijdschap en ik liet het over me heenkomen.

“Nog een ding: complete overgave betekent ook dat je precies doet wat ik zeg. Dit is bd zonder sm. Denk je dat je dat kunt?”

Nee, maar ik was nu zo nieuwsgierig, geil en vol adrenaline dat ik op al zijn vragen ja zou zeggen.

“Ik zal je gehoorzamen. Je mag me vastbinden en met me doen wat je wilt,”.zei ik plechtig.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *