Sperma beter laten smaken

Veel vrouwen zien ertegenop om sperma door te slikken, omdat het vaak niet heel lekker smaakt. Het is denk ik onmogelijk om het naar vanille ijs te laten smaken (laat staan tripple chocolat), maar er zijn wel wat dingen die je kunt eten en vooral moet vermijden wanneer jij jouw sperma wat zoeter wilt laten smaken.

Dingen die je kunt eten om je sperma zoeter te laten smaken

Laat je sperma beter smakenFruit
Van zoet eten wordt je zoet. Fruit bevat veel zuren en suikers. De suikers zijn goede bestandsdelen voor je sperma, net zoals de vitamine. In sperma zitten namelijk ook vitamines. De fruitsoorten die je het beste kunt eten zijn de waterige soorten zoals:
- Kiwi
- Ananas
- Druiven
- Appels
- Peren

Kruiden
Ook een aantal kruiden kunnen ervoor zorgen dat je zaad zoeter gaat smaken. Over het algemeen kun je dit als leidraad gebruiken: ruikt het goed, dan is het goed. Stinkt het, dan moet je er vanaf blijven. Deze kruiden hebben zich al bewezen als sperma zoetmakers:
- Kardemom
- Kaneel
- Munt
- Citroengras
- Peterselie

Groentes
Vegetariërs staan er bekend om dan hun sperma beter smaakt. Zij eten veel groentes en noten in plaats van vlees. Groentes zorgen er dan ook voor dat je sperma zoeter gaat smaken. Hierbij geldt het zelfde als voor fruit: de waterige groentes zijn hebt beste. Denk hierbij aan groentes als:
- Paprika
- Tomaten
- Komkommer
- Wortel

Dit kun je beter vermijden

Alcohol, sigaretten en fastfood zijn niet alleen slecht voor je lichaam, ze zijn ook funest voor de smaak van je sperma. Deze kun je dus beter vermijden. Veel vrouwen vinden sperma te zout. Zout eten is daarom een no go als je lekker sperma wilt spuiten. Hieronder nog wat dingen die je beter uit je dieet kunt schrapen:
- Asperges
- Kolen soorten, bloemkool en broccoli
- Rood vlees (eet liever kip of kalkoen)
- Melkproducten (te zout)

Binnen 12 tot 24 uur zoeter sperma

Voordat voedsel echt in ons systeem zit, zijn we zo’n twaalf tot 24 uur verder. Komt er dus een spannende date op bezoek, probeer dan de dag van te voren al geen sperm spoilers meer te eten. Vermijdt voedsel dat melk bevat zoals kaas en boter en eet vooral veel groentes en fruit. Drink ook veel water. Dit helpt om alle overtollige zouten je lichaam uit te spoelen zodat ze niet in je sperma gaan zitten.

Meer goede tips over seks? Overzichtelijk in 1 boek? Lees hier dan meer over de revolutionaire seksmethode: klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *