Sexy Safe Seks: Beter in bed als je veilig vrijt

Seks is natuurlijk heerlijk, maar er zitten wel risico’s aan. Naast een kans op zwangerschap heb je bij onveilige seks kans dat je een soa oploopt. Daar zit natuurlijk niemand op te wachten. Veel mensen denken helaas dat safe seks saai is. Niets in minder waar!

Beter in bed met veilige seks

Orale seks is niet veilig!

Veel mensen denken ten onrechte dat orale seks veilig is. Je kunt er inderdaad niet zwanger van worden, maar je kunt er zeker wel soa’s van oplopen. Zelfs als er geen symptomen zichtbaar zijn, kun je door iemand te beffen of te pijpen een geslachtsziekte oplopen. Dit is du een no go wanneer je zeker wilt weten dat je geen nare sekskater overhoudt aan die leuke scharrel.

Lekkere safe seks met glijmiddel

Met glijmiddel kun je het handwerk extra lekker maken. Met lekker veel glijmiddel en de juiste aftrektechnieken, lijkt het zelfs een beetje op de penetratie van de vagina. Vouw je vingers in elkaar en dan je handen om zijn penis en ga met een draaiende beweging op en neer. Zeker met verwarmende glijmiddel voelt dit heerlijk aan!

Het is ook lekkerder om gevingerd te worden met glijmiddel. Je kunt glijmiddel rechtstreeks op haar vagina doen en dat verspreiden met je handen. Wrijf het over haar hele vagina heen en masseer het zachtjes in. Ga ondertussen met twee vingers in haar vagina en stoot schuin omhoog in haar. Daar is de vagina het gevoeligst en zul je haar heerlijk laten klaarkomen!

Veilig met de juiste condoom

Voor echt veilige seks is het belangrijk dat je een passend condoom gebruikt. Een te groot condoom glijd af en daarmee is er nog steeds een kans dat jullie vocht met elkaar in aanraking komt. Een te klein condoom knelt af en dat vrijt simpelweg niet lekker.

Een condoom doe je om door het puntje in te knijpen. In het condoom mag geen lucht zitten, want dan is er een kans dat hij knapt. Knijp het puntje in en zet hem op de penis. Rol hem dan met twee vingers naar beneden. Pas op met lange of scherpe nagels.

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *