Schaamlipmassages en de erogene zone

Schaamlippen een erogene zone

Er is tegenwoordig veel te doen over de schaamlippen. Aan de ene kant van de wereld maken mensen zich terecht druk om de verschrikkelijke vrouwenbesnijdenissen en aan de andere kant van de wereld laten vrouwen zich vrijwillig besnijden om wille van de schoonheid. We kunnen dus inmiddels wel stellen dat de wereld gek geworden is. Daarom wil ik jullie wat verhelderende informatie geven omtrent de schaamlippen. Het is namelijk een van de erogene zones van de vrouw. Verwen haar schaamlippen op de juiste manier en ze zal geil, nat en gewillig worden.

Verwen deze erogene zone met een schaamlippenmassage

Veel vrouwen weten zelf niet eens dat hun schaamlippen een erogene zone is. Het zal veel vrouwen dan ook verassen als je ze een schaamlippenmassage geeft. Maar geloof mij als ik zeg dat het werkt!

Schaamlippen zijn geen spieren maar vergroeide stukken huid met heel veel zenuwen. Het masseren van deze lippen moet daarom met beleid gebeuren.

Neem wat glijmiddel tussen je wijsvingers en duimen en masseer heel licht eerst de buitenste schaamlippen. Doe dit met een rollende beweging van boven naar beneden. Alsof je een pen tussen je vingers rolt.

De binnenste schaamlippen zijn nog gevoeliger, dus herhaal de beweging, maar nog voorzichtiger. De binnenste lippen kun je ook “plukken”. Pak de schaamlip zachtjes tussen wijsvinger en duim en trek er aan terwijl je de lip tussen je vingers uit laat glijden. DOE DIT NIET TE HARD! Deze lippen zijn echt heel gevoelig! Maar wanneer je dit op een redelijk tempo achter elkaar op de binnenste lippen doet, zul je merken hoe nat ze hiervan wordt.

Lippen likken

Ook met je mond kun je de lippen goed verwennen. Je kunt ze natuurlijk likken, wat zeker opwindend werkt wanneer je daarbij een of meerdere in en uit haar laat glijden.

Je kunt ook op haar schaamlippen sabbbelen. Dit werkt het beste bij de binnenste schaamlippen. Neem een lip in je mond en ga er met je tong langs. Je kunt er ook op zuigen, maar doe dat heel zachtjes. Schaamlippen zijn echt heel gevoelig!

Beter in bed met schaamlippen

Je begrijpt vast dat ik dus heel boos wordt van artsen die de schaamlippen vrouwen besnijden zonder medische redenen. Het is een erogene zone en als ze worden weggesneden, dan wordt er ook een stukje plezier in seks weggehaald. Schandalig! Dus lieve lezers, vertel het alsjeblieft verder dat vrouwen besnijdenis werkelijk te gek voor woorden is! Vrijwillig of niet, vanwege cultuur of schoonheidsidealen, het moet stoppen!

@mannen

Jullie weten nu hoe je beter in bed kunt worden door haar schaamlippen te verwennen. Daarbij geeft het vrouwen extra zekerheid en dat maakt haar ook beter in bed.

Vragen? Mail gijsjebenthe@hotmail.nl of vol me op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van mijn tips en tricks om beter in bed te worden!

Tagged: , , ,

1 comment

  1. Cora Emens 17 juni 2013 at 8:58 PM Reply

    Helemaal mee eens!

    Wil je hier meer over leren en hands-on? Zowel voor bij jezelf als het geven van een genitale massage aan je partner, man of vrouw? Dat kan nu op een speelse manier in mijn “Wet Spot”, een sensuele Spa . Kom eens kijken op: http://www.seks-coach.nl/sensuele-spa/h2-o-zone-massage-playshop/

    groetjes, Cora Emens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *