Prostaat massage: het verwennen van de mannelijke G-spot

Al zijn de wetenschappers er nog steeds niet over uit: veel mensen zijn ervan overtuigd dat ze een G-spot hebben. Bij vrouwen is het bekend dat ze er mogelijk een hebben, maar inmiddels zijn ook steeds meer mannen die denken dat ze een G-spot hebben. Het mannelijke lekkere plekje zou zich in de anus bevinden en deze kun je verwennen met een prostaat massage.

Wat is de mannelijke G-spot?

Prostaat massage waar zit de prostaatDe mannelijke G-spot is eigenlijk het prostaat. De prostaat is het orgaan waar het spermavocht wordt geproduceerd. Via de anus kan deze gemasseerd worden. Dit is voor veel mannen een opwindend gevoel. Het is wel zo dat vele hetero mannen het associëren met homo’s. Homofoben zijn daarom niet zo’n fan van de prostaat massage. Het is dan ook niet iets wat je op de eerste date doet.

De mannelijke G-spot vinden

De prostaat kun je vinden door een vinger in zijn anus te steken. Doe dit met veel glijmiddel! Het gaat het makkelijkst wanneer hij op zijn knieen ligt. In een soort foetushouding. Als je met je vinger in zijn anus zitm steek hem dn richting zijn piemel. Je zult dan als snel een bobbeltje voelen en dat is zijn prostaat!

Een prostaat massage geven

Net zoals vingeren en aftrekken vindt ook iedere man een ander soort prostaat massage lekker. De een wil het vlucht de ander wil het langzaam. Begin met zachtjes over de prostaat te wrijven en kijk hoe hij reageert. Vraag hem wat hij lekker vindt en ontdek zo samen hoe jij hem het beste kunt verwennen. Vind je het een vies idee om je vinger in zijn kont te steken? Die dan een condoom om je vinger of ga samen eerst lekker douchen.

Klaarkomen door een prostaat massage

Iedere man reageert anders op een prostaat massage. De een vindt het helemaal niets, terwijl de ander er een geweldig orgasme van krijgt. Veel mannen geven wel aan dat een prostaat massage het orgasme lekkerder maakt, maar niet per se voor een orgasme zorgt.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *