Pijpen: verras je lover onder de douche!

Mannen zijn gek op orale seks. Ze geven het graag, maar ze worden ook graag met een mond verwend. Je natuurlijk van allerlei leuken dingen verzinnen om je lover oraal te verassen, maar bij veel mannen staat een pijpbeurt onder de douche, hoog op het verlanglijstje. Zo kun jij jouw lover het beste pijpen onder de douche.

Zo verwen je een man oraal onder de douche

Pijpen onder de doucheStap niet meteen de douche in, als alleen zijn grote teen pas nat is. Geef hem even de tijd om zich te wassen. Je hebt tenslotte liever een schone piemel in je mond.

Als hij de zeep uit zijn ogen gewassen heeft, kun jij de douche in stappen. Hij zal überhaupt al verrast zijn dat jij zomaar onaangekondigd naakt de douche in stapt, laat staan hoe verbaasd hij zal zijn wanneer je meteen op je knieën gaat!

Je kunt zijn piemel nog met wat water afspoelen en neem hem dan (of hij nu hard of zacht is) in je mond. Als hij nog niet hard is, leg zijn piemel dan zover mogelijk in je mond en ga met je tong van links naar rechts over zijn piemel. Met deze pijptechniek is hij binnen no time hard.

Als hij hard is kun je hem eerst lekker pijpen zoals je altijd al doet. Je kunt hem ook extra verwennen met de lollytechniek. Neem de stam van zijn penis in je hand en lik zijn eikel alsof het een lolly is. De meeste mannen vinden dit echt heerlijk!

Voordelen van pijpen onder de douche

Het grootste voordeel is natuurlijk dat zijn penis lekker schoon is. Daarbij maakt het water het gemakkelijker om hem te pijpen. Let er echter wel op dat jij je niet verslikt in het water wat over zijn piemel stroomt.

Een ander voordeel is dat hij lekker in jou kan spuiten en jij je meteen kunt afspoelen. Dit is zeker een voordeel wanneer hij het geil vindt om over je borsten heen te spuiten.

Let op: Pijpen en seks onder de douche is niet veilig. Condooms blijven slecht zitten onder de douche en van pijpen zonder condoom kun je soa’s oplopen. Doe dit dus alleen als jullie allebei getest zijn.

Geprobeerd? Beviel het? Zou je wel meer van dergelijke geile ideeen willen? Koop dan het boek over de revolutionaire seksmethode.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *