Pijpen How To

Pijpen, iedere man vindt het heerlijk en wanneer je dit goed kan zal iedere vent aan je voeten liggen. De werkelijkheid is dat mannen simpelweg alles over hebben voor een goede pijpbeurt. Maar hoe doe je dat: goed pijpen?

Pijpen doe je zo!

A stick ‘nd  balls

Allereerst is het belangrijk om te weten dat een man een piemel en (in de meesten gevallen) twee ballen tussen zijn benen heeft hangen. Alle drie de aanhangsels willen aandacht, dus geef die aandacht ook. Alleen keihard aan een eikel zuigen zal een aantal mannen tot spuiten bewegen, maar dat maakt van jou geen pijpqueen. Daarbij moet je in je achterhoofd houden dat de geslachtsdelen een gevoelige plek zijn. Bijten, hard knijpen en ruw er over heen wrijven zijn uit den boze!

Gelijke monniken gelijke kappen

Om pijp King of Queen te worden is het dus noodzaak om alle onderdelen van het mannelijk geslachtsorgaan aandacht te geven. We hebben maar een tong en twee handen, terwijl de pik en ballen uit vier onderdelen bestaan. Namelijk de eikel, de stam en twee ballen.

Deze onderdelen kunnen allemaal tegelijkertijd gestimuleerd worden. Maak van een hand een kommetje en vouw deze om de ballen heen. Hiermee kun je de ballen zachtjes (ik herhaal: ZACHTJES) masseren. De andere hand gebruik je voor de stam. Hiermee kun je de voorhuid over de stam heen en weer trekken (bij besneden piemels masseer je de stam). Ook dit doe je met beleid. Je mond is een lekker warm, nat en zacht plekje. Het beste gebruik je dus voor de eikel.

Echt lekker pijpen

Als je je handen en mond op de juiste plek hebt kun je ze langzaam bewegen. Je mond vouw je over de eikel en je duwt de piemel zo diep mogelijk in je mond terwijl je met je hand over de stam naar beneden beweegt. Dan ga je weer met de mond en hand omhoog terwijl je met je tong langs de stam strijkt en de eikel kikt zonder de piemel uit je mond te halen. Herhaal deze bewegingen en versnel het tempo tot dat hij klaar komt.

Zo word je een Beter in Pijpen

Als je al langer de zelfde man pijpt, is het lekker om hem eens te verrassen met wat pijpvariatie. Dit kun je natuurlijk ook meteen doen als je al wat meer ervaring hebt. Het zal zeker indruk maken.

- draai met je tong rondjes over de eikel
- maak roterende bewegingen rondom de penis stam
- maak het extra nat met speeksel zodat ook je hand ook gemakkelijk over de penis glijdt
- zuig af en toe aan zijn ballen
- ga tussendoor met je tong vanaf de eikel over de piemel tot onder zijn ballen en weer terug omhoog
- kijk hem af en toe geil aan en laat zien dat jij er ook van geniet
- slik zijn sperma of lik het van zijn buik
- en GENIET er zelf van! Niets zo slecht voor de seksuele vibe als iemand waaraan te zien is dat hij of zij iets tegen zijn zin in doet!

Heren, nog aanvullingen? Maak vrouwen en natuurlijk jezelf bij met tips in een reactie!

Tagged: ,

1 comment

  1. Jesper 14 april 2013 at 1:51 AM Reply

    -Zuig zachtjes aan de eikel.Niks is zo lekker als dat het sperma er vanaf het begin al uit gezogen word.Ik ben nog nooit gepijpt maar het lijkt me zo heerlijk als het lekker gaat jeuken aan mijn eikel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *