Pijpen: De Tuck, Pull and Suck techniek

Er stromen redelijk wat verzoekjes binnen van vrouwen die hun man meer dan met een standaard pijpbeurt willen verwennen. Pijpen op zich is natuurlijk niet zo moeilijk, maar veel vrouwen vinden het wel lastig om creatief te zijn met de piemel van hun lover. Hier een techniek waarbij je een man keer op keer, heerlijk kan laten klaarkomen door het pijpen. Let op: deze techniek kan alleen bij onbesneden mannen toegepast worden.

Hand en mond coördinatie voor perfect pijpen

Bij de beste pijpbeurten gebruik je ook je handen. Zo ook bij deze techniek. Met je hand “Tuck” je zijn piemel. Je vouwt hem zachtjes om zijn stam en houdt zijn eikel warm met je mond. Als je gaat bewegen, beweeg je jouw hand en mond tegelijkertijd naar beneden. Dan ga je iets eerder met je hand omhoog dan met je mond. Hierdoor “Pull” je zijn voorhuid in je mond. “Suck” zachtjes zodat je zijn voorhuid om zijn eikel voelt gaan. Blijf zachtjes zuigen en trek de voorhuid langzaam met je hand uit je mond en begin weer opnieuw. Even oefenen en je hebt deze techniek zo onder de knie.

De Tuck, Pull and Suck techniek extra lekker maken

Je kunt deze overheerlijke pijpbeurt op ook extra lekker voor hem maken. Gebruikt je overige hand om bijvoorbeeld zijn ballen te masseren. Doe dit zachtjes! Neem beiden ballen in je hand en beweeg je vingers een klein beetje, dan is vaak al genoeg.

De meesten vrouwen weten het wel: een pijpbeurt is pas echt lekker als het lekker nat is. Wees dus niet bang om over zijn pik heen te kwijlen. De lekkerste pijpbeurten zijn zo nat, dan de hand waarmee je hem ondertussen aftrekt ook nat is van jouw speeksel.

Draai met je tong rondjes over zijn eikel wanneer je zijn voorhuid weer naar beneden trekt. Of ga met je tong snel langs het aanhechtingspunt van de voorhuid en de eikel. Dit wordt de “blind spot” genoemd. Sommige mannen gaan kleuren zien wanneer dit plekje tussen de eikel en de stam wordt gestimuleerd.

Mannen weten zelf wat ze lekker vinden

Vergeet hem niet te vragen wat hij lekker en fijn vindt. Wilt hij het sneller of juist langzamer? Vindt hij het lekkerder als je harder zuigt of juist zachter? Iedere man is anders, dus schroom niet om te vragen wat zijn voorkeuren zijn! ;-)

Pijpen met de Tuck Pull and Suck Techniek

Vragen? Mail mij op gijsjebenthe@hotmail.nl of volg mij op Facebook of Twitter.

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *