Piemel opmeten: zo meet je de juiste lengte

De lengte van de penis is nog al een ding bij veel mannen. Is hij te groot of te klein? En als je hem dan wilt opmeten: vanaf waar meet je? Jouw piemel opmeten doe je zo!

Misverstanden over piemel opmeten

Piemel opmetenEr bestaan nogal wat misverstanden over het opmeten van de piemel. De een begint net boven de ballen, terwijl de ander vnaf de stam meet. Telt de dikte ook mee met het opmeten?

Er is veel onderzoek gedaan naar verschillende penis lengte. Het gemiddelde weten we eigenlijk nog steeds niet. Dat heeft te maken met het feit dat er verschillend gemeten is in deze onderzoeken, waardoor ze niet vergelijkbaar zijn. Niet alleen wat gemeten is, maar ook of het in harde of slappe toestand was.

Zo meet jij je penis goed op!

De penis opmeten kan in beiden toestanden. Bij veel onderzoeken wordt toch wel de grootste penis lengte gemeten, namelijk die in stijve toestand. Als je pik stijf is, meet hem van van bovenaf. Dus niet aan de kant waar je ballen hangen, maar echt bovenop tegen je onderbuik aan. Vanaf daar laat je het meetlint tot aan het puntje van de eik gaan. Het cijfer wat daar eindigd, is jouw penislengte!

Comments: 2

  1. piemel proeven? 26 juni 2013 at 12:13 AM Reply

    Slap 6cm, stijf 28cm. Is dat klein of groot tov het gemiddelde?

    • gijsje benthe 21 september 2013 at 8:50 AM Reply

      Stijf 28cm is behoorlijk groot t.o.v. gemiddelde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *