Over

Over Zo Word Je Beter in Bed!

Gijsje Benthe, dat ben ik! Als seksjournalist doe ik dagelijks opmerkelijke ontdekkingen over hoe mensen zich in en buiten de slaapkamer gedragen, wat ze doen om elkaar te verwennen en waar het juist mis gaat. Op deze website kun je over mijn bevindingen lezen en leren hoe jij je eigen seksleven spannender, geiler en opwindender kunt maken.

Altijd Beter in Bed!

Het liefst blijf je natuurlijk altijd op de hoogte van hoe jij jouw seksleven zo geil en spannend mogelijk kunt maken. Schrijf je daarom in voor de Zo Word Je Beter in Bed.nl nieuwsbrief!

Seks en de Wetenschap

Deze twee vakgebieden hebben geen goede relatie. Er wordt veel onderzoek gedaan, maar niet naar hoe wij het leuker in de slaapkamer kunnen hebben. Deze website is daarom volledig gebasseerd op ervaring. Van mij, lezers, mensen die ik interview, seksuologen, psychologen en iedereen die zijn ervaringen wil delen.

Heb jij een ervaring, een idee dat je wilt toetsen of een fantasie die je werkelijkheid wilt maken? Laat het mij weten en ik ga kijken hoe wij daar samen een mooi artikel van kunnen maken!

Jouw artikel op ZoWordJeBeterinBed.nl

Heb jij ervaringen en idee├źn die je wilt delen op deze website? Mail mij op gijsjebenthe@hotmail.nl en wie weet wordt jij vrijwillig gastschrijver voor Zo Word Je Beter in Bed!

e-Consult voor persoonlijk seks advies

Weet jij stiekem niet zo goed hoe je je vriendin met je tong moet laten klaarkomen? Of wil je weten hoe jij om moet gaan met de kleine piemel van je vriend? Heb jij een minnaar die een heel vreemd verzoek heeft gedaan en heb je geen idee hoe je daar mee om moet gaan? Of heb jij een andere vraag of probleem op het gebied van seks en je seksleven?

Mail mij dan! Ik zal met een passend advies komen om jou weer zo snel mogelijk echt te laten genieten van je seksleven. e-Consults zijn gratis. De informatie die daaruit komt, kan mogelijk wel worden gebruikt voor een artikel. Er zullen uiteraard worden er geen namen gebruikt en worden de artikelen zo geschreven dat ze niet te herleiden zijn naar personen of situaties.

Heb jij een vraag, probleem of wil je iets weten? Maill naar gijsjebenthe@hotmail.nl.

Adverteren

Presenteer jouw producten aan een publiek dat beter in bed wil worden!

Een uitgelezen kans om producten te promoten aan een gewillig publiek wil je natuurlijk niet missen! Er is nog banner ruimte beschikbaar. Mail voor prijzen en mogelijkheden naar contact@zowordjebeterinbed.nl.

Contact:
Gijsje Benthe – gijsjebenthe@hotmail.nl
Zakelijk – contact@zowordjebeterinbed.nl
@GijsjeBenthe
Facebook
Google+

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *