Orgasme: Dit gebeurt er in een vrouwenlichaam

Een orgasme bij een vrouw is een stuk minder zichtbaar dan bij de man. Toch verandert ook het uiterlijk van een vrouw wanneer ze opgewonden wordt of klaarkomt. Haar vagina wordt langer en bij veel vrouwen worden de schaamlippen donkerder van kleur.

Een opgewonden vagina

Werking van het vrouwelijk orgasmeWanneer een vrouw opgewonden wordt, verandert het uiterlijk van haar vagina. Doordat de baarmoeder iets omhoog schuift wordt haar vagina langer. De clitoris wordt ook groter omdat deze zich vult met bloed.

Achter de clitoris gaan nog twee zwellichamen schuil. Deze vullen zich met bloed wanneer ze geil wordt. Dit zorgt ervoor dat de vagina donkerder van kleur wordt. Het zorgt er ook voor dat de schaamlippen iets uit elkaar gaan staan. Zo kan de penis makkelijker de vagina penetreren.

De vagina wordt nat

Bij een gezonde vrouw is de vagina altijd een beetje vochtig. Dit zorgt ervoor dat de vagina fijn aanvoelt en het houdt de vagina schoon. Wanneer een vrouw geil wordt, produceert de vagina meer vocht. Dit is zodat er gemakkelijk een penis in kan schuiven. Hoe geiler een vrouw is, hoe natter ze wordt.

Het vrouwelijk orgasme

Wanneer een vrouw klaarkomt trekken verschillende spieren in de vagina en soms ook in haar hele lichaam zich samen. In het begin zijn dit hele heftige spiertrekkingen en dit voelt voor de vrouw als het orgasme zelf. Deze spiertrekkingen worden minder heftig als het orgasme weer weg ebt. Dit kan een paar seconde tot wel een minuut duren!

Sommige vrouwen willen even alleen zijn als ze klaar zijn gekomen, anderen willen slapen en sommige vrouwen zijn nog zo opgewonden dat ze nog een keer kunnen klaarkomen. Wanneer een vrouw meerdere keren achter elkaar kan klaarkomen, wordt dit multi orgasmes genoemd. De vagina is dan wel extra gevoelig, dus er is niet veel stimulatie nodig om haar nog een keer te laten komen.

Je weet wat een orgasme is… Maar hoe krijg je het voor elkaar? Leer in het beste praktische boek over seks meer over alle manieren om vrouwen daverende orgasmen te laten beleven.

Vragen? Mail mij op gijsjebenthe@hotmail.nl of volg mij op Facebook of Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *