Mannen onzekerheden 2/5: Seksuele verwachtingen

Beter in bed met de juiste verwachtingenWe weten allemaal al langer dat mannen vaak iets andere sexpectations hebben dan vrouwen. Terwijl vrouwen er al snel gevoelens en romantische gedachtes bij krijgen, willen mannen gewoon seks. Punt. Je word daarom beter in bed wanneer je dezelfde verwachtingen hebt als de gene waarmee je het bed deelt. Maak  het iemand duidelijk wanneer het voor een keertje is en wanneer je iemand vaker wilt zien. Dat voorkomt gebroken harten en maakt ook dat de tijd die jullie samen doorbrengen, velen malen leuker is!

Liefde en seks zijn prima te scheiden

En ja mannen, dat weten vrouwen ook! Het is wel belangrijk om hier duidelijk over te zijn. Veel mannen doen veel moeite om een vrouw te veroveren en zien seks als het doel. Ondertussen laat een vrouw zich inpakken en ziet zij seks als een bevestiging voor de toekomst.

Wil je alleen seks? Wees daar dan vanaf het begin duidelijk over. Natuurlijk kun je haar nog steeds veroveren, maar dan weet zij wel dat het niet slim is om een stortvloed aan emoties over je heen te gooien.

Seks en de liefde bedrijven – Zo word je beter in bed

Dat zijn twee hele verschillende dingen. Mannen doen vaker een seks en vrouwen bedrijven liever de liefde. Helaas komt het nog wel eens voor dat de man de seks neuken noemt en dat het voor een vrouw een manier is om te laten zien dat ze hem leuk vindt. Ook hier geldt weer: wees duidelijk! Vertel haar niet allemaal lieve dingetjes en verwen haar niet te veel waardoor ze helemaal in de zevende hemel komt, maar geniet gewoon van de seks en laat het verder voor wat het is.

@Vrouwen

Word niet meteen verliefd op iedere kerel waarmee je het bed deelt. Zoals hierboven duidelijk wordt, is voor mannen seks maar seks. Niets meer. De liefde bedrijven is een compleet andere bezigheid. Weet je niet zeker of je huidige date of scharrel seks met je heeft of de liefde met je bedrijft, vraag het dan! Dat scheelt een hoop tissues en chocolade.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *