Mannen onzekerheden 5/5: Te kleine piemel of juist te groot

De grote kleine vriend. Of is het de grote kleine vijand, want dat is de vraag die bij veel mannen dagelijks door het hoofd spookt: is hij groot genoeg? En wat doe je als je een kleine piemel of juist een extreem grote hebt?

Piemel is te kleinKleine piemel

Dit is het aller ergste in de ogen van mannen. Ook in het hoofd van veel vrouwen en dat is onterecht. Ik zal niet zeggen dat een kleine piemel een zege is, maar een wereld ramp is het zeker niet.

Wat te doen met een kleine piemel

Mijn aller eerste advies is nagaan of hij echt wel zo klein is als jij denkt. En dan bedoel ik in stijve toestand, want hoe hij eruit ziet als hij slap is, zal veel vrouwen een worst wezen.

Zeker wanneer je hetero bent, is de kans groot dat de vrouw waar jij het bed mee hebt gedeeld, meer real life piemels heeft gezien dan jij. Vraag haar of hij echt wel zo klein is. Het antwoord zal je mogelijk in positieve zin verbazen.

Persoonlijk houd ik de volgende regel aan: als hij in stijve toestand nog een vuist kan vullen en ik de eikel nog kan zien als ik mijn hand er omheen vouw, is hij groot genoeg om mee te kunnen vrijen.

Hij is echt te klein

Uiteraard zijn er mannen die minder geluk hebben gehad en een pikje van 7 cm of minder hebben. Geen nood! Er staat meer op het sexuele menu. Als jij goed bent met je handen of zeer creatief bent, zul je als beter in bed worden bestempeld door veel vrouwen, dan wanneer je een grote piemel hebt en maar een trucje kent. Niet iedere vrouw kan komen door penetratie en daar kan jij als klein geschapen man, je voordeel uit halen! Oefen of het beffen en probeer dingen uit tijdens het vingeren. Als jij de koning van de orale seks wordt ben jij echt goed in bed! Geloof mij: je hebt echt niet per se een grote lul nodig om vrouwen gillend te laten klaarkomen.

Een te grote piemel

Dat is ook niet fijn. Nu heb je als groot geschapen man een voordeel: de natuur past zich aan. Als je vaker met dezelfde vrouw vrijt, zal haar vagina zich aanpassen aan jouw piemel.

Een piemel groter dan 25 cm

Dan zijn er heel wat vrouwen die verschrikt naar jouw geslachtsdeel zullen kijken. Het eerste advies hier is niet veel anders dan bij een te kleine piemel: er zijn meer wegen die naar Rome leiden, zoals handen en mond.

Als het echt alleen om de lengte gaat, hoef je hem er natuurlijk niet helemaal in te stoppen, gaat het ook om de dikte, dan zijn er een aantal vrouwen die daar helemaal weg van zijn. En die zijn met een beetje moeite best te vinden.

Juiste maat piemel

Die bestaat niet. Iedere vrouw vind iets anders fijn. Over het algemeen is alles tussen de 12 en 20 cm prima voor de meeste vrouwen.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *