Mannen onzekerheden 3/5: Ben ik goed in bed?

Vrouwen vertellen hun vriendinnen maar al te graag hoe hun nieuwe scharrel in bed is en dat weten mannen maar al te goed. Veel mannen voelen dan ook de druk om beter in bed te zijn dan hun voorganger.

De aller beste

Mannen zijn een stuk competitiever dan vrouwen. De grote vraag is dan ook vaak: “ben ik beter dan mijn voorganger?” Het antwoord is simpel: dat weet je nooit, dus stop met jezelf daar druk over te maken, daar word je echt niet harder van.

Beter in bed als je weet Waar je goed in bent

Zelfverzekerde mannen zijn beter in bed

Ieder vrouw vindt iets anders lekker en iedere man heeft zijn eigen kwaliteiten. De een is een befkoning en de ander is weet precies hoe hij een vrouw moet penetreren. Ondek waar jij goed in bent en gebruik die kennis! Ben jij ontzettend goed met je handen? Verwen vrouwen dan met je handen en minder vaak met je tong. Weet jij in welke houding jij een vrouw kan laten klaarkomen door penetratie? Zorg dan dat vrouwen voor je in die houding gaan liggen en help zo goede verhalen over jezelf de wereld in.

Lady’s: Geef complimentjes!

Lady’s, net zo graag als wij complimentjes willen ontvangen, kunnen wij ook complimentjes geven! Is je huidige lover mega goed met zijn tong? Vertel hem dit! Zo wordt hij niet alleen zekerder in bed, maar heb jij het voordeel dat hij je nog vaker op die manier verwent. Dus geef complimentjes voor een echte win-win situatie.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *