Mannen onzekerheden 1/5: The perfect body

Beter in bed met een perfect body of zelfvertrouwen als Bradley Cooper?

Vrouwen zijn er altijd zeer openlijk mee bezig: het gewicht. Alle vrouwen willen een lijf als Doutze Kroes, maar ondertussen stuntelen de meesten net zo hard als Bridget Jones. De vraag is of je wel beter in bed wordt met het perfecte lijf. Het gaat erom hoe lekker jij je voelt in je vel, dan maakt de maat weinig uit.

 

Het is niet heel bekend, maar veel mannen zijn in de slaapkamer ook onzeker over hun lijf. Niet gek wanneer het over grote deel van de vrouwen wegzwijmelt bij mannen als Channing Tatum en Bradley Cooper. De meeste mannen verlangen ook naar dat perfecte lijf en falen net zo hard als Bridget Jones.

Don’t worry, woman love to hug

 Eigenlijk is het helemaal niet nodig om zo onzeker te zijn over je lichaam. Vrouwen weten dat de mannen uit Hollywood om over te dromen zijn en dat hun eigen vent een lieve knuffelbeer is.

Want lady’s neem van mij aan: een kerel met een speklaagje en humor knuffelt veel lekkerder dan een gespierde ijdeltuit!

Mannen, accepteer je lijf zoals het is en word beter in bed

Ik weet dat het klinkt alsof je moeder het je vertelt, maar het is echt zo. Een man die zich lekker voelt in zijn lichaam is veel sexier, dan een sportschool kerel die geen ijsje wil eten omdat hij bang is om dik te worden (lees: super onzeker is).

Je hebt een keus: of je gaat heel hard werken en dieten voor dat perfecte lijf. Of je accepteert je lichaam zoals het is en spendeert de tijd die je anders in de sportschool zou doorbrengen, met je meisje in bed. De keus is aan jou ;-)

Vrouwen, wij hebben ook niet het lijf van Doutze

Hoe graag we het ook zouden willen, wij hebben niet het lijf van Doutze. Ik denk dat ik voor ons allemaal spreek wanneer ik zeg dat ook wij willen dat onze mannen ons sexy vinden zoals we zijn. En dan includes onze love handles. Dus zwijmel niet te hard weg wanneer Brad Pitt zijn lijf showt, maar vertel je vent ook eens dat je hem heerlijk vindt zoals hij is. Onthoud: you get what you give. Dus die liefde en waardering komt ook weer terug! ;-)

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *