Loveballs: Beter in Bed met trainen van vaginale spieren

De laatste tijd krijg ik veel vragen over LoveBalls. Wat zijn het precies en wat doe je met twee balletjes aan een touwtje? Is het alleen voor vrouwen of is het ook fijn voor mannen? Lees en leer!

Love Balls en de Geisha’s

LoveBalls voor Geisha's: Ben Wa BallsDe Loveballs komen uit het verre oosten. Daar gebruikte Geisha’s ze in de vorige eeuw om hun vaginale spieren te trainen. Deze zogenaamde Ben Wa Balls waren vaak maar 2 cm groot. De Geisha’s brachten ze in hun vagina in. Deze balletjes zaten niet aan een touwtje. Het was als Geisha de kunst om deze balletjes in de vagina te houden. De hele dag. Hiervoor moesten zij hun vaginale spieren gebruiken. Hierdoor werden deze spieren niet alleen sterker, maar kregen ze ook controle over deze spier.

Vaginale spieren trainen met LoveBalls

Inmiddels zijn de balletjes met een touwtje ertussen veel bekender. Toch zijn de losse balletjes beter als jij jouw vaginale spieren wilt trainen. Deze spier zorgt ervoor dat jij beter kunt klaarkomen, dus het trainen is zeker de moeite waard. Daarbij kun jij je spieren aanspannen zodat je vagina strakker aanvoelt voor je lover.

Waar zit die vaginale spier?

Geen idee over welke spier ik het heb? Ga naar eens plassen en houd je plas dan op voordat je klaar bent. Laat je urine daarna gewoon weer lopen. De spier waarmee jij je plas tegenhield is je vaginale spier.

LoveBalls voor vrouwen

LoveBallsLiefdesballetjes worden voornamelijk door vrouwen gebruikt. Voor het trainen van de spieren, maar ook omdat veel vrouwen bij de grotere varianten aangeven dat het hen een lekker gevoel geeft tijdens het bewegen. Als je zit merk je er niets van, maar als je beweegt, word je van binnen gemasseerd. Voor veel vrouwen werkt het daarom libido verhogend.

LoveBalls ook voor mannen

Toch zijn deze LoveBalls niet helemaal nutteloos voor mannen. Balletjes zonder touwtje kun je ook gebruiken tijdens de penetratie. Breng ze in bij je vrouw en penetreer haar met de balletjes in haar. Vrouwen hebben aangegeven dit een heerlijke ervaring te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *