Hygiëne: Beter in bed als je schoon bent

Een van de grootste ergernissen van vrouwen in bed is vieze mannen. En dan vooral vieze nagels en ongewassen piemels. Mannen, laat mij je vertellen dat hygiëne ontzettend belangrijk is wanneer je goed in bed wilt zijn. Vrouwen voelen zich echt niet aangetrokken tot zweet oksels!

Beter in bed met schone handen

Beter in bed: was je handen!Vrouwen worden graag handmatig verwend. Veel vrouwen vinden het fijn als je even je handen gaat wassen voordat je haar gaat vingeren. Het zal zeker indruk maken wanneer je vraagt of je even je handen kunt wassen voordat je jouw handen in haar broek laat glijden.

Schone handen is een fijn idee voor vrouwen, maar ook belangrijk voor haar gezondheid. Zoals veel mensen wel weten, wonen er ontzettend veel bacteriën op onze handen. Deze willen vrouwen niet in hun vagina hebben. Een infectie zit in een klein hoekje, wanneer een vrouw met vieze handen gevingerd wordt. En een ontstoken vagina wil geen seks, dus het is ook in jouw belang je handen te wassen en haar vagina schoon te houden.

Knip je nagels

Niets maakt een vrouw droger dan scherpe en lange nagels. Zorg dus dat jij jouw nagels geknipt hebt voordat jij je vingers in haar vagina laat glijden. Korte nagels voelen fijner en het voorkomt wondjes in haar vagina.

Als je scherpe nagels hebt, vijl ze dan. Wanneer nagels geknipt worden, komen er wel eens scherpe hoekjes aan. Deze zie je niet direct, maar voel je wel wanneer je met je nagels over bijvoorbeeld je wang of arm gaat. Als je je nagels geknipt hebt, test dit dan even en vijl ze als het nodig is.

Was je piemel

Niets zo vies als een ongewassen piemel! Je plast erdoor en hij ligt de hele dag in je broek tegen je warme huid aan. Vaak zweet je een beetje tussen je benen en daar gaat je pik niet lekker van ruiken. Als je gepijpt wilt worden, ga dan even naar de wc en was je piemel met water. Niet met zeep, want dat is ook heel vies. Gewoon even afspoelen onder de kraan. Trek je voorhuid even terug en was het goed rond je eikel. Vrouwen zuigen graag aan een schone piemel, dus met een gewassen pik word jij zeker beter in bed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *