Hoe weet je of een vrouw een orgasme faked?

Vrouwen faken orgasmen  Dat is wereldwijd bekend. Vrouwen komen niet zoals mannen klaar met een wit goedje dat uit het geslachtsorgaan spuit. Vrouwen komen klaar zonder dat jij het door kunt hebben, maar kunnen het ook faken zonder dat jij het weet.

Ik moet je eigenlijk teleurstellen: echt vertellen of een vrouw het faked of niet kan eigenlijk niet. Echt fakers zijn zo getraind, dan ze ECHT kunnen faken. Maar er zijn wel een aantal trucjes waarbij de wannabe fakers meteen door de man vallen.

Verkleinde pupillen bij een echt orgasme

Bij opwinding verkleinen de pupillen. Op het moment dat zij een orgasme heeft, wordt de opwinding in haar lichaam zo groot dat haar pupillen kleiner zullen worden. Dit is echt moeilijk te checken. Het lichaam beschermt de ogen door ze te sluiten. Als je pupillen klein worden, sluiten je ogen dus een soort van automatisch omdat je letterlijk niet meer helder ziet. Je zou dus kunnen zeggen dat wanneer ze haar ogen sluit ze een orgasme heeft. Je kunt haar ook uitdagen door haar te vragen jou aan te kijken wanneer ze klaar komt. Dan kun je zelf zien of ze komt.

De spieren van de vagina

Veel vrouwen trekken onbewust hun vagina spieren samen wanneer ze een orgasme hebben. Dit voel je om je pik. Het voelt eerst strak en aan het einde van haar orgasme worden het een soort schokjes. Waterdicht is deze methode niet, want veel vrouwen trekken de spieren ook al samen als ze opgewonden zijn. Het garandeert dus niet dat ze een orgasme heeft, maar als je het nog nooit gevoelt hebt, dan weet je dat er werk aan de winkel is!

Verlangen naar jou

Orgasme fakenEen goede graadmeter om te weten hoe goed jij bent in bed is het feit of jij vraagt om seks of dat zij ook haar best doet om jou te verleiden. Wanneer een vrouw om seks vraagt, betekent het dat je haar een goede tijd kunt bezorgen. Ongeacht of ze klaarkomt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je haar kunt laten komen, maar er zijn vrouwen die überhaupt nog nooit zijn klaargekomen. Deze vrouwen willen gewoon goede seks.

Ben jij altijd de genen die haar verleidt? Vraagt zij nooit om seks? Doet ze niet haar best om jou in bed te krijgen? Dan is de kans groot dat je haar niet hebt kunnen bevredigen. Neem haar in je armen en vraag fluisterend in haar oor wat ze lekker vindt in de slaapkamer. En Luister! Het geen wat haar opwindt is misschien niet wat jou hard maakt, maar je moet er soms wat voor over hebben om een vrouw een orgasme te bezorgen ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *