Hoe Orgasmes Faken jou Beter in Bed maakt

We weten allemaal dat vrouwen orgasmes faken. Sterker nog: mannen doen tegenwoordig ook steeds vaker alsof ze klaarkomen, terwijl dat niet zo is. Waarom doen we dit? Waarom doen we alsof we het naar ons zin hebben in de slaapkamer terwijl we helemaal niet klaarkomen. Dat heeft maar een reden: we willen de ander pleasen. Door te doen alsof je het lekker vindt of klaar komt, geef je de ander een goed gevoel over zichzelf. Zeker voor veel mannen geldt dat ze zich beter in bed voelen als ze het idee krijgen dat ze vrouwen kunnen pleasen.

Boys vs Men

Het grote verschil tussen mannen en jongens, is dat jongens zich op het orgasme focussen en dan vaak ook nog hun eigen orgasme. Zodra zij klaargekomen zijn, zijn ze klaar met de seks. Mannen daarentegen zijn gefocust op het pleasen van de vrouw. Zodra zij een vrouw hebben laten klaarkomen, voelen zij zich goed in bed. Dit gegeven maakt mannen beter in bed dan jongens. En wanneer jij een man het idee kan geven dat jij het naar je zin hebt, word jij ook beter in bed in zijn wereld.

Beter in bed als je doet alsof

Beter in bed wanneer je doet alsof je een orgasme krijgtMannen voelen zich dus beter in bed en daardoor beter over zichzelf als ze het idee krijgen dat de vrouw het ook naar haar zin heeft in bed. Volgens onderzoek kreunen veel vrouwen dan ook extra als ze merken dan hun partner klaar komt. Op die manier geven ze het orgasme van de man een extra boost door te doen alsof ze het zelf ook zo naar hun zin hebben.

Zowel mannen als vrouwen horen graag dat ze het goed doen in bed. Gekreun is vaak een goed teken. Mannen en vrouwen overdrijven het kreunen daardoor nog wel eens. Zeker tijdens de orale seks. Mannen kunnen een orgasme niet faken wanneer ze gepijpt of afgetrokken worden. Vrouwen uiteraard wel en die doen dit dan ook veelvuldig. De rede die ik daar het meest voor hoor is dat ze het ‘gefriemel’ daar beneden zat zijn.

Faken om de ander een goed gevoel te geven

De meeste mensen faken dus om de anders beter over zichzelf te laten voelen. Door te kreunen of te doen alsof het zeer opwindend is, geven mensen de ander een goed gevoel. Daardoor kunnen de meeste mensen wat meer ontspannen waardoor een echt orgasme sneller komt. Faken is dus niet helemaal nutteloos. Maak je dus niet meteen zorgen wanneer je merkt dat je partner een keertje doet alsof. Grote kans dat hij of zij dit voor jou doet.

Merk je dat je partner wel erg vaak doet alsof hij of zij de beste tijd van het leven heeft? Denk je dat je seksleven wel een stukje spannender mag? Lees dan het enige boek dat je seksleven in 200 pagina’s fantastisch maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *