Het orgasme issue

Niemand voelt zich echt lekker wanneer jezelf net een orgasme hebt gehad en de gene waar je het bed meedeelt dat niet heeft. Voor veel vrouwen is het nog frustrerender wanneer je als man wacht tot zij klaarkomt en mannen willen juist weer niet horen dat ze nog niet klaar mogen komen. Al in de war? Geen nood, want hier volgt een uitleg.

Niet vragen, maar doen!

Er zijn twee absolute no go’s:

Voor mannen: elke keer vragen of zij ook is klaargekomen
Voor vrouwen: Tegen een man zeggen dat hij nog niet klaar mag komen.

Mannen, vrouwen komen nu eenmaal niet elke keer klaar. Seks heeft voor vrouwen niet per se als doel te komen. Het doel is genieten van elkaar en het fijne gevoel wat seks ons geeft. Vragen of ze er al bijna is of elke keer vragen of zij ook gekomen is, zorgt voor druk. En stress is geen turn on, maar een echte turn off! Dus houd het lekker en geil door haar gewoon een zo fijn mogelijk tijd te bezorgen, probeer niet te snel klaar te komen en stel geen vragen.

Lady’s, mannen weten heus wel dat wij het niet fijn vinden als ze te snel klaarkomen. Komt hij echt elke keer na een minuut al klaar, dan kun je het er eens over hebben wanneer jullie je kleren aan hebben. Tijdens de seks is het een echte no go. Het voert de druk van het presteren op en dat is niet bepaald bevorderlijk voor de seksuele sfeer. Komt hij eerder klaar dan jij? Vraag dan of hij je handmatig of oraal tot een hoogte punt wilt brengen.

Zie een orgasme niet als doel op zich

Het orgasme zorgt bij veel mensen voor stress. Dit komt omdat zij het orgasme als het doel van seks zien. Echt fout is het niet, maar het zorgt er wel voor dat veel mensen niet echt genieten van de reis ernaar toe. Terwijl de reis vaak mooier is dan de eindbestemming! (Tenminste, voor de lezers van mijn website J) Zeker voor veel mannen is het een kwestie van zo snel mogelijk klaarkomen. Dit soort mannen worden of het algemeen niet met ‘goed in bed’ bestempeld. Dus stop met het toewerken naar een orgasme en start met genieten van de seks zelf!

Een orgasme faken

Vrouwen zijn een kei in faken en mannen weten dat. Al ben ik geen voorstander van het faken, want zo leren mannen nooit hoe het moet. Toch is faken niet helemaal zinloos. Tijdens een one night stand is het soms makkelijk om van een kluns via een goede fake af te komen en waarom zou je die arme jongen met een slecht gevoel achterlaten?

Belangrijker is dat een fake orgasme een echt orgasme kan veroorzaken. Een echt nep orgasme triggerd het lichaam in het produceren van een echt orgasme. Dus helemaal nutteloos zijn die gefakte orgasmes niet. Waarom het zo werkt? Er is geen bewijs, maar ik vermoed dat de oerman zo slecht in bed was, dat dit de manier werd voor vrouwen om alsnog aan hun trekken te komen. De natuur heeft tenslotte een oplossing voor alles.

Vragen? Mail gijsjebenthe@hotmail.nl of volg me op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van mijn tips en tricks om beter in bed te worden!

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *