Beter in bed met orale seks – Guys love oral

“You might be on your knees, but you got them by the balls.” Samantha Jones

Dit is een van mijn favoriete uitspraken van Sex and the City karakter Samantha Jones. Ik krijg nog wel eens de vraag van vrouwen of mannen het echt wel zo lekker vinden, pijpen. Er zijn nog steeds vrouwen die niet aan een piemel willen zuigen. Ik vraag deze vrouwen dan: “Waarom? Waarom zou je je vent niet willen verwennen op die manier?” Inmiddels weet ik dat vrouwen het vies vinden (“Ze plassen ermee!”) en ze voelen zich gekleineerd of vinden het vernederend om op hun knieën te gaan. Maar orale seks maakt je echt beter in bed!

“I only give head to get head!” Miranda Hobbs

Miranda uit Sex and the City zegt geheel terecht dat ze alleen maar pijpt, zodat zij gebeft wordt. Dat is dan ook de eerste reden om een man eens een lekkere pijpbeurt te geven: zodat hij jou daarna met zijn tong kan verwennen.

Daarbij, zeker in het geval van een echte lover, wil je iemand toch ook gewoon verwennen? Het is juist niet vernederend, maar juist heerlijk dat je iemand op zo’n simpele manier een orgasme kunt bezorgen.

Pijpen maakt je beter in bed

Vraag een pornoster “wanneer is een vrouw goed in bed?” en ze zegt dat pijpen absoluut de nummer 1 skill is die je als vrouw nodig hebt in de slaapkamer.

Slikken beter dan spuiten

Tenzij hij over je borsten of gezicht mag klaarkomen, maakt het je nog beter in bed wanneer je zijn sperma slikt. In het begin is de smaak even wennen, maar je doet hem er een groot plezier mee. Dit doe je natuurlijk alleen wanneer jullie beiden getest zijn op soa’s en gezond verklaard zijn.

Wil je weten hoe je een man lekker kunt pijpen, lees dan “Pijpen how to“.

Vragen? Mail naar gijsjebenthe@hotmail.nl en ik geef je gratis persoonlijk advies.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *