Glijmiddel 3/3: Glijmiddel op Siliconebasis

Glijmiddel is ideaal wanneer je als vrouw niet zo nat bent als je zou willen (bijvoorbeeld omdat je moe bent) en is onmisbaar bij anale seks. Er is een groot aanbod aan soorten gladmakers, maar wat zijn nu de voor en nadelen van al die nat en gladmakende middelen?

Glijmiddel op basis van Silicone 

Voordeel

Glijmiddel op basis van silicone

Het grootste voordeel van glijmiddel op basis van siliconen is dat het heel lang glad en nat blijft. Er hoeft tussendoor niet steeds te worden bijgespoten en dat is natuurlijk ideaal wanneer je lekker lang van elkaar wilt genieten. Daarbij zijn de siliconen moleculen te groot om te worden opgenomen door de huid en werkt het lichaam het zonder moeite de baarmoeder weer uit. Daarbij is het lekker dik en glad en daarom vaak gebruikt bij anale seks.

Nadeel
Veel toys zijn gemaakt van siliconen en daarom is dit niet het meest geschikte glijmiddel om te gebruiken bij seksspeeltjes. Ook kan dit middel vlekken in je lakens veroorzaken en deze zijn er niet zomaar uit te wassen. Daarbij zijn deze glijmiddelen vaak wat duurder, maar je het is gelukkig wel zuinig.

 Seks in het zwembad

Seks buiten het bed is leuk en spannend. Zeker wanneer de omgeving de seks makkelijker maakt, zoals seks in het water. Je zult al snel merken dat water er niet per se voor zorgt dat een vrouw ook nat wordt en daar is siliconen glijmiddel perfect voor. Omdat deze glijmiddelen niet op waterbasis zijn, mengt het ook niet met het water. Daardoor blijft het op de vagina zitten en kan er heerlijk worden gevrijd in het water.

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *