Glijmiddel 2/3: Glijmiddel op Oliebasis

Glijmiddel op oliebasis

Glijmiddel is ideaal wanneer je als vrouw niet zo nat bent als je zou willen (bijvoorbeeld omdat je moe bent) en is onmisbaar bij anale seks. Er is een groot aanbod aan soorten, maar wat zijn nu de voor en nadelen van al die nat en gladmakende middelen?

 

Glijmiddel op Oliebasis

Voordeel
Oliebasis en glad en heeft een dikkere structuur dan andere glijmiddelen en droogt in tegenstelling tot glijmiddel op waterbasis niet op. Het is een perfect glijmiddel om een man mee af te trekken of voor een erotische massage.

Nadeel
Dit is de minst populaire glijmiddelsoort voor seks. Dit komt omdat het slecht is voor de seksspeeltjes, vlekken in lakens maakt en het schadelijk is voor de condoom. Voor veilige seks is het daarom zeker niet aan te raden om glijmiddel op oliebasis te gebruiken!

Daarbij is olie zo dik dat het de poriƫn van de huid verstopt. Dit is niet goed voor de huid. De baarmoeder kan ook niet goed van deze substantie af komen, dus niet gebruiken voor seks met ene vrouw.

Glijmiddel voor een erotische massage

Mannen zijn dol op massages en met een erotische massage heb jij je lover zo voor je voeten liggen. Hiervoor kun je gewoon massageolie gebruiken, maar je kunt ook kiezen voor glijmiddel op oliebasis. Dit is gemaakt om te gebruiken voor het verwennen van geslachtsdelen. Masseer eerst zijn nek en rug en vraag hem daarna om te draaien zodat je zijn piemel en ballen lekker kunt insmeren met een glijmiddel op oliebasis.

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *