Girls love seks

Voor vrouwen is het lang een taboe geweest om toe te geven dat je van seks houdt. Gelukkig is dat idee aan het wegwaaien en genieten vrouwen meer en meer van seks. Want geloof me: vrouwen zijn net zo geil als mannen!

Vrouwen houden van seks

Slet!

Helaas is het nog steeds zo dat een vrouw wordt gezien als slet wanneer zij geniet van haar seksualiteit. Dat staat in schril contrast met de mannen die ‘altijd’ zin hebben en klagen dat hun vrouw dat niet heeft. Gek hè? Laten we daarom de sticker “slet” eens over boord gooien. Dan kunnen vrouwen ook eens toegeven dat ze een goede beurt nodig hebben!

Vrouwen houden van seks!

Dat bewijst het succes van series en boeken over dat onderwerp wel! De 50 Tinten Grijs boeken vliegen nog steeds als warme broodjes over de toonbank en ik ken geen vrouw die niet smult van Sex and the City! Vrouwen houden dus net zoveel van seks als mannen, er hangt alleen een taboe aan dit toegeven. Vrouwen willen namelijk geen Slet gevonden worden.

Weg met het vooroordeel!

Dit moet anders. Vrouwen moeten ook gewoon openlijk kunnen genieten van seks! Lady’s vanaf nu laat je je niet meer tegenhouden door vooroordelen. Geloof mij wanneer ik zeg dat mannen het zeer interessant vinden wanneer je gewoon zegt dat je van seks houdt. Ook in de slaapkamer is er dan een stuk meer bespreekbaar. En mannen, stop met oordelen! Jullie willen toch ook gewoon een vrouw om mee te neuken?

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *