Erotische verhalen: De Dakloze Lente

Iedereen is gek op erotische verhalen. Dat bewijst het succes van 50 Tinten Grijs wel! Louis vertelt in de Dakloze Lente over Marijke. Hieronder een kleine scène.

Deze scène is alweer maanden geleden. Nu ik voel hoe haar tong over de mijne ligt en van de ene hoek van mijn mond naar de andere glijdt. Hoe ze haar lippen sluit om mijn tong om deze naar binnen te zuigen. Hoe ze mijn tong weer los laat en met haar beide lippen mijn bovenlip kust, daar even met haar tanden in bijtend. Hoe ze zich aan me overgeeft en met haar borsten mijn romp tegen de muur drukt, ze met haar nog door hotpants bedekte kruis tegen mijn half stijve lid aan drukt, denk ik na. Over die koude avond in het café.

Ze duwt haar linker knie hard in mijn bovenbeen, haar hand grijpt in mijn krullen om mijn hoofd naar beneden te trekken, me weer te zoenen. En ik denk na, terwijl ze me aankijkt, te amo, zegt en Ik houd van jou, zich met alles aan me vast houdt, in me vastgrijpt, haar tong van mijn hals tot achter mijn oor glijdt. Ik denk na terwijl ze mijn oor likt en een plotselinge zucht van opwinding laat, vooruitlopend op het genot dat komen gaat. Haar lange donkere vingers liggen tegen mijn wang aan terwijl ze met haar andere hand mijn zak zachtjes omklemt.

Er was werk te doen, besloot ik, tilde haar op en liet ons op het bed vallen.

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *