Erogene zones: Haar hoofd

Erogene zones op het hoofd van de vrouwHet lichaam kent een tal van erogene zones. Dat zijn gevoelige plekjes die bij aanraking seksuele prikkels opwekken. Vrouwen hebben er gemiddeld genomen meer dan mannen. Het aantal erogene zones verschilt per persoon, maar een aantal zones zijn voor bijna iedereen even gevoelig.

Het hoofd van de vrouw zit vol met zenuwen. In het gezicht, in haar nek en haar haar. Het voordeel van deze eronegen zone is, dat je er heel makkelijk bij kunt. Je hoeft niet eerst haar kleren uit te trekken en het is altijd zichtbaar.

De erogene zones op haar hoofd

Het hoofd van de vrouw zit vol met zenuwen en gevoelige plekjes. Bij de ene vrouw zijn ze gevoeliger dan bij de ander, maar de meesten hebben zes erogene zones op het hoofd: Het haar, de zijkant van de ogen, de neus, de oren, de mond/lippen en de nek.

Het Haar

Het is niet voor niets dat vrouwen ontzettend opgewonden worden, wanneer ze op de juiste manier aan hun haar getrokken worden. Er zitten velen haren op het hoofd en de wortels zijn allemaal omringd door zenuwen. Een grote erogene zone dus!

Je kunt het haar stimuleren door het te strelen of door er lekker doorheen te kroelen. Je kunt haar ook zachtjes aan haar haar trekken. Doe dit niet bij de uiteinden, maar vlak op de hoofdhuid. Het beste kun je je vingers tegen haar hoofdhuid aan in haar haar zetten. Knijp je vingers dan bij elkaar en trek eraan. Tijdens de seks kun je wat harder aan het haar trekken, maar bij het voorspel is het opwindender wanneer je het dwingend, maar toch zachtjes doet.

Zijkant van de ogen

Dit is een van de meest ongekende erogene zones, maar wel een effectieve. En ik bedoel dan niet de zijkant dan de oogbol, maar echt vlak naast de ogen. Hij werkt het beste tijdens het zoenen. Ga zachtjes met je duim vanuit de buitenste ooghoek , over haar wang, naar haar oor. Streel haar daar en ze zal zich helemaal aan je overgeven.

De neus

Een klein kusje op haar neus doet wonderen! Waarom? Omdat er heel veel zenuwen zitten. En het is een lief gebaar. Ook tijdens het vrijen is dit een fijne erogene zone. Wanneer je haar bijvoorbeeld van achteren neemt, haal haar dan eens omhoog en druk haar tegen je aan. Kus haar in de nek en strijk met een vinger over haar neus. Ze zal dit heerlijk vinden!

De oren

Deze bekende zone is zeer gevoelig. Blaas in haar oren en ze zal het over haar hele lichaam voelen. De meeste vrouwen hebben oorbellen, waardoor de oorlel minder gevoelig wordt. Toch blijft het prikkelen wanneer iemand aan haar oorlelletje sabbelt.

De mond

Een logische erogene zone, want wie wordt er niet opgewonden van een passionele zoen? Naast zoenen is het ook enorm opwindend wanneer je met je vingers langs haar lippen strijkt of tegen haar lippen aan fluistert. Zo raken jullie lippen elkaar en stroomt de warme lucht van het praten tegen haar lippen aan. Als je lieve dingen zegt en vertelt dat ze sexy is, zal ze echt voor je smelten!

De nek

Als laatste kan de nek natuurlijk niet ontkent worden als een van de belangrijkste erogene zones. Een warme hand in haar nek. Kleine lieve kusjes of juist echt zoenen zullen haar een heel fijn gevoel geven. De nek mag zeker niet worden overgeslagen tijdens het voorspel, maar ook tijdens de seks is het fijn om hier te worden aangeraakt. Strijk daarom ook tijdens de seks eens haar hals of geef haar daar wat kusjes.

Als je de ergone zones op de juiste manier weet te stimuleren, word jij beter in bed!

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *