Erogene zones: 5 Gevoelige Plekken op Zijn Hoofd

Erogene zones op het hoofd van de manAls het over erogene zones gaat, dan gaat het als snel over de gevoelige plekjes van het vrouwenlichaam. Maar de body van mannen kent ook erogene zones! En dat zijn er meer dan jij waarschijnlijk denkt. Op zijn gezicht zitten maarliefst 5 gevoelige plekken. Dit verschilt natuurlijk per man, maar de meesten worden opgewonden wanneer de deze plekken stimuleert.

De ereogene zones op zijn hoofd

Een mannen hoofd heeft meerdere erogene zones. Het gevoeligst is de mond. Ook de nek is een echte erogene zone bij de man. Daarbij zijn het haar, de oren en de kaak ook een goed plekje om een man te prikkelen.

Zijn Haar

Niet veel mensen weten het maar op de schedel zitten ontzettend veel zenuw uiteinden. Als je deze op de juiste manier stimuleert, kun je een man daar heel goed mee opwinden. Veel mannen vinden het lekker wanneer je door hun haar kroelt. Dat doe je door met je vingertoppen zachtjes over zijn hoofdhuid te wrijven tussen de haren door. Je kunt ook zachtjes aan zijn haar trekken om hem een beetje te teasen. Trek niet aan de uiteinden van het haar, dat is pijnlijk. Maar pak het haar dicht op de hoofdhuid beet en trek zachtjes. De een vindt het lekkerder dan de ander, dus probeer en kijk wat hij fijn vindt of waar hij opgewonden van wordt.

De Oren

Net als bij vrouwen zijn ook bij mannen de oren gevoelig. Aan zijn oorlel likken of zachtjes in zijn oren blazen zullen bij veel mannen voor opwinding zorgen. Fluiter bijvoorbeeld zachtjes in zijn oor wat je sexy aan hem vindt of wat je wilt dat hij bij jou doet. Niet iedere man vindt het fijn wanneer er in zijn oor geblazen wordt, dus probeer het en vindt het uit!

Zijn Mond

In de lippen zitten heel veel zenuw einden. Dat is waarom zoenen ons allemaal opwindt. Maar ook in de mond is het gevoelig. Daarom vinden veel mensen tongzoenen zo geil. Iedereen zoent anders en veel mensen vinden wat anders lekker. Tijdens de seks vinden de meeste mensen zoenen met tong toch wel het lekkerst, omdat het nat en zacht is. De mond kun je natuurlijk ook prikkelen door met een vinger over zijn lippen te strijken of hem aan je vinger te laten zuigen.

De Kaak

Maar weinig mannen zeggen dat ze hier wel een aangeraakt worden. Dat is jammer, want de kaak is iets wat een mannen gezicht mannelijk maakt. Hier zitten veel spiertjes in. Als je met je hand over zijn kaken strijkt voelt hij genegenheid. Zeker wanneer je hem dan zoent. Ook tijdens de seks is het sexy om een hand op zijn kaak te leggen en zijn gezicht naar je toe te trekken voor een zoen. Bij mannen met een stoppelbaardje is de kaak nog gevoeliger, omdat de zenuwuiteinden van de haren ook geprikkeld worden wanneer je over zijn kaak strijkt.

Zijn Nek

De nek is voor veel mannen echt heel gevoelig. Daar kusjes geven of er met een hand langs strijken, windt bijna iedere man op. Wat veel mannen ook erg geil vinden is kleine ‘tongzoentjes’ in zijn nek geven. Een kusje waarbij je heel even met je tong over de huid van zijn nek gaat. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je zijn nek gaat aflebberen, maar juist kleine zachte en lieve likjes geven. De bekende zuigzoen is ook een goede manier om de zenuwen in de nek wakker te schudden, maar dat vindt niet iedereen even fijn. Voordat je een plek in zijn nek achterlaat is het verstandig om te vragen of hij dat wel wil.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *