Een G-shot voor de G-spot

De wetenschap kibbelt over het bestaan van de G-spot. Voor de een is het een feit, terwijl de ander het als pure fictie ziet. Er zijn dokters die zo overtuigd zijn van het bestaan van de G-spot dat ze zelf beweren dat ze dit gevoelige plekje kunstmatig kunnen vergroten. Dit doen ze door middel van een G-shot.

Wat is een G-shot?

Bij een G-shot wordt er in de vermoedelijke G-spot een stofje gespoten die de G-spot groter maakt. Dit stofje is hyaluronan. Deze stof komt van nature ook voor in het menselijk lichaam.

De G-shot wordt ook wel de “lunchtime procedure” genoemd omdat het maar een paar minuten in beslag neemt. Eerst wordt de vagina gedeeltelijk verdoofd en daarna wordt de hyaluronan in de G-spot gespoten. De G-spot wordt dan ongeveer net zo groot als een muntje van 20 cent. Een shot zou goed zijn voor ongeveer vier tot zes maanden extra plezier.

Wat doet deze lunchetime procedure voor de G-spot?

Ongeveer 87% van de vrouwen die de g-shot hebben gehad zeggen dat ze “iets meer” voelen. Wat dat ‘iets meer’ is, is voor iedere vrouw anders. Iedere vrouw reageert anders op de G-shot. Dit komt waarschijnlijk door het feit dat iedere vrouw de G-spot ook anders ervaart. Vrouwen zeggen dat ze na de shot meer druk op de spot voelen waardoor ze makkelijker en vaker klaar kunnen komen.

De risico’s van de G-shot

Elke cosmetische ingreep brengt natuurlijk risico’s met zich mee. Vrouwen die de G-shot hebben gehad hadden soms problemen met plassen en sommige kregen zelfs blaasontsteking! Het grootste risico is misschien nog wel het feit dat het voor 13% van de vrouwen helemaal geen effect had.

Alleen voor vrouwen met een gezond seksleven

De G-shot is niet voor vrouwen die moeite hebben met klaarkomen of andere problemen hebben op seksueel gebied. De G-shot is exclusief bedoeld voor vrouwen die meer uit hun seksleven willen halen. De uitvinder van de G-shot Dr. David Matlock zegt zelf dat hij ook geen vrouwen wil inspuiten met het goedje als ze het willen gebruiken als oplossing voor hun kwakkelende seksleven.

Zie hier een korte reportage over de G-sot

Gaat een dergelijke ingreep je wat te ver? Maar wil je toch beter worden in bed? Lees dan ons boek over fantatische seks, vol met geheimen van pro’s en praktische tips.

<

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *