Dirty talk voor vrouwen

Terwijl mannen ons vrouwen graag een geile slet of hoer noemen, zul je een man niet veel harder krijgen door hem gigalo te noemen. Hoe je mannen wel geil maakt met woorden? Door hem te vertellen dat je hem wil. Dat je door hem geneukt wil worden en dat je zijn piemel in je wil voelen. Mannen houden van duidelijkheid. Geen poes pas, maar het beestje gewoon bij de naam noemen. Zo word je beter in bed met dirty talk!

A dirty talk how to voor vrouwen

Mannen houden over het algemeen van gewillige vrouwen. Van vrouwen die van seks houden en die willen neuken (iid, niet vrijen maar neuken). Mannen worden opgewonnen van harde geile woorden. Dus geen piemel, maar lul of pik. Geen vagina, maar kut, geen vrijen, maar kei harde beuk seks of neuken. Dat is de basis.

Zo word je beter in bed met dirty talk

Als je net begint met dirty talk kan het een beetje onwennig voelen. Het aller simpelst is om te zeggen wat je denkt, want vaak denk je veel geilere dingen dan je eigenlijk beseft (er van uitgaande dat je geniet van de seks). Vind je het lekker? Raak hij een lekker plekje? Wil je dat hij je borsten beet pakt? Zeg dit tegen hem! “Oh schatje dit is zo lekker! Ik vind het zo heerlijk zoals je me nu neukt!” Dat zijn de zinnen die mannen nog harder laten werken in bed. Het zinnetje “Oh neuk me!” Doet het ook altijd goed. Zeg dit uiteraard alleen als je geneukt wilt worden, niet wanneer je lief wilt vrijen.

Een kleine selectie zinnen die altijd werken:

“Schatje, ik word zo heerlijk nat van je”

“Ik wil door jou geneukt worden!”

“Kun je dat alsjeblieft nog een keertje doen met die mooie pik van je…”(incl. lief smekend gezicht)

“Ik wil die heerlijke pik proeven!”

“Ik wil je zaad..” (smachtend erbij kijken)

“Hmmmm… Ik heb nog nooit zo’n lekkere pik in mijn mond gehad…”

Jullie kunnen er vast nog veel meer bedenken! Laat het weten in een reactie.

Beter in bed met dirty talk

Tagged: , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *